Τα πιο happy xmas gifts σε περιμένουν στο ΠΛΑΙΣΙΟ

Τα πιο happy xmas gifts σε περιμένουν στο ΠΛΑΙΣΙΟ

Όλος ο κόσμος μετρά αντίστροφα για την ομορφότερη γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα, την ίδια στιγμή που τα happy xmas gifts έχουν «κατακλύσει» το ΠΛΑΙΣΙΟ, πιο χαρούμενα, πιο ιδιαίτερα και πιο ξεχωριστά από ποτέ!

Το Πλαίσιο στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας
Με κεντρικούς ήρωες τα 6 αξιαγάπητα puppets που χορεύουν και τραγουδούν στο ρυθμό του πιο πρωτότυπου τραγουδιού των φετινών Χριστουγέννων, οι γιορτινές αγορές αποκτούν μία νέα παιχνιδιάρικη διάσταση, που είναι βέβαιο πως θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους.

Με μία επίσκεψη σε ένα κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ ή στο plaisio.gr, μπορεί κανείς να βρει όλα όσα ονειρεύεται να αποκτήσει από την αρχή του χρόνου, αλλά και μία τεράστια ποικιλία από ταιριαστές προτάσεις δώρων για κάθε mood, κάθε περίσταση και κάθε τύπο, σε απίστευτα προνομιακές τιμές.
 
plaisio_mesa
 
Δώρα για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, για μια χαλαρωτική βραδιά στο σπίτι, αλλά και για τη μαμά, τον μπαμπά, τον gamer, τον μικρό επιστήμονα και για κάθε αγαπημένο μας πρόσωπο.
Κλείσιμο
Επιπλέον, όλα τα γιορτινά δώρα συνοδεύονται από τις πιο happy xmas τσάντες και περιτυλίγματα, που σχεδιάστηκαν φέτος ειδικά για τους επισκέπτες του ΠΛΑΙΣΙΟΥ, με πηγή έμπνευσης τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες ιστορίες.
plaisio_mesa3

Τέλος, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, το ΠΛΑΙΣΙΟ προχωρά σε μία συμβολική κίνηση, μέσω της οποίας τιμά την τέχνη και τον πολιτισμό. Πιο συγκεκριμένα, με κάθε αγορά ανεξαρτήτως ποσού, προσφέρει ως δώρο το συλλεκτικό ημερολόγιο του 2019 με το έργο «Χαγιάτι Πρωτάτου Αγ. Όρος» του κορυφαίου Έλληνα ζωγράφου Σπύρου Παπαλουκά.
plaisio_mesa2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης