Ανάπτυξη και πιστοποίηση Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης του αυτοκινητόδρομου

odos

Η Ολυμπία Οδός Α.Ε. ολοκλήρωσε με επιτυχία την επιθεώρηση του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης (IntegratedManagementSystem-IMS) από τον διεθνή φορέα TÜVHELLAS (TÜVNORD). Η ανάπτυξη του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης της εταιρίας εξασφαλίζει τους ακόλουθους στόχους:

- Τη διασφάλιση ποιότητας της παρεχόμενης υπηρεσίας προς το σύνολο των χρηστών του αυτοκινητοδρόμου, με βάση το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015.
- Την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων που απασχολούνται στη συντήρηση του αυτοκινητοδρόμου εφαρμόζοντας το διεθνές πρότυπο OHSAS 18001:2007.
- Την προστασία του περιβάλλοντος και την εν γένει παρακολούθηση της τήρησης των περιβαλλοντικών όρων του αυτοκινητόδρομου ακολουθώντας τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 14001:2015.

Το πεδίο εφαρμογής της πιστοποίησης αφορά στη διαχείριση της παραχώρησης αυτοκινητόδρομου, η οποία ειδικότερα περιλαμβάνει τη χρηματοδότηση του Έργου, τη λειτουργία και συντήρηση του αυτοκινητόδρομου και τη διαχείριση των Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών.

Με την ανάπτυξη Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης και την αντίστοιχη πιστοποίηση, η Ολυμπία Οδός αποδεικνύει τη δέσμευσή της για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με σαφή προσανατολισμό στην αναγνώριση και αποτελεσματική ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών/ οδηγών,τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης του Αυτοκινητοδρόμου, καθώς και την μέριμνά της για υψηλό επίπεδο του συστήματος υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων τηςκαι όλων των απασχολούμενων στο έργο υποδομής.

Το Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης συμβαδίζει απόλυτα με τη φιλοσοφία της εταιρίας, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από το όραμα και τις αξίες της.


Δείτε συνημμένα το Όραμα και τις Αξίες του Έργου
Value


olibia4olibia3
olibia2
olibia1

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eko_arthro

Από τις μεγαλύτερες συνεισφορές του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, είναι η προσφορά πετρελαίου θέρμανσης ΕΚΟ σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

yamamay_arthro

H Υamamay, η γνωστή μάρκα εσωρούχων και μαγιό γιόρτασε τα εγκαίνια του νέου της flagship καταστήματος στην Ερμού μ ’ένα εντυπωσιακό πάρτι που πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου στο Salon de Bricolage new spot, στο Χριστουγεννιάτικο City Link.

protergia_arthro

Ένα ασφυκτικά γεμάτο από παιδιά, αμφιθέατρο κρέμεται από τα λόγια του δασκάλου, την ώρα που εκείνος περιγράφει το μέλλον της ενέργειας. «Κάποια πράγματα απλά δεν γίνονται» λέει με ύφος αυστηρό ο “σοφός” εκπαιδευτικός και τα πρόσωπα των παιδιών γεμίζουν ερωτηματικά. “Πώς δεν γίνονται”; αναρωτιούνται και η φαντασία τους καλπάζει.

RW_CHRISTMAS_LAND_Site_Front_page_1920x1080px

14 – 31 Δεκεμβρίου στο πιο πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό, η γιορτινή διασκέδαση ξεκινά και  παρασύρει όλους σε μία συναρπαστική διάσταση, παρέα με τον Άγιο Βασίλη, ξωτικά, και εντυπωσιακούς Μολυβένιους Στρατιώτες

huawei_christmas_arthro

Σε μία υπέροχη βραδιά χθες 12 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Αθηνών, με την παρουσία Συνεργατών, Καταναλωτών και Εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης η Huawei γιόρτασε το κλείσιμο του έτους και την επιτυχημένη της πορεία στην ελληνική αγορά.

public_x_mas_arthro

Φέτος τα Χριστούγεννα το Public, η Νο 1 ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, φόρεσε τα γιορτινά του και στόλισε εντυπωσιακά τα καταστήματά του, για να μας μεταφέρει στη μαγεία των Χριστουγέννων.

asfaleia_arthro

Το NN Hospital for All είναι το καινοτόμο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, μέσω του οποίου μπορούν να ασφαλιστούν και να έχουν τη δυνατότητα ολοκληρωμένης νοσοκομειακής κάλυψης ακόμα και άτομα με επιβαρυμένη υγεία και ιατρικό ιστορικό.