Ανάπτυξη και πιστοποίηση Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης του αυτοκινητόδρομου

odos

Η Ολυμπία Οδός Α.Ε. ολοκλήρωσε με επιτυχία την επιθεώρηση του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης (IntegratedManagementSystem-IMS) από τον διεθνή φορέα TÜVHELLAS (TÜVNORD). Η ανάπτυξη του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης της εταιρίας εξασφαλίζει τους ακόλουθους στόχους:

- Τη διασφάλιση ποιότητας της παρεχόμενης υπηρεσίας προς το σύνολο των χρηστών του αυτοκινητοδρόμου, με βάση το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015.
- Την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων που απασχολούνται στη συντήρηση του αυτοκινητοδρόμου εφαρμόζοντας το διεθνές πρότυπο OHSAS 18001:2007.
- Την προστασία του περιβάλλοντος και την εν γένει παρακολούθηση της τήρησης των περιβαλλοντικών όρων του αυτοκινητόδρομου ακολουθώντας τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 14001:2015.

Το πεδίο εφαρμογής της πιστοποίησης αφορά στη διαχείριση της παραχώρησης αυτοκινητόδρομου, η οποία ειδικότερα περιλαμβάνει τη χρηματοδότηση του Έργου, τη λειτουργία και συντήρηση του αυτοκινητόδρομου και τη διαχείριση των Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών.

Με την ανάπτυξη Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης και την αντίστοιχη πιστοποίηση, η Ολυμπία Οδός αποδεικνύει τη δέσμευσή της για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με σαφή προσανατολισμό στην αναγνώριση και αποτελεσματική ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών/ οδηγών,τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης του Αυτοκινητοδρόμου, καθώς και την μέριμνά της για υψηλό επίπεδο του συστήματος υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων τηςκαι όλων των απασχολούμενων στο έργο υποδομής.

Το Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης συμβαδίζει απόλυτα με τη φιλοσοφία της εταιρίας, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από το όραμα και τις αξίες της.


Δείτε συνημμένα το Όραμα και τις Αξίες του Έργου
Value


olibia4olibia3
olibia2
olibia1

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tep2

Δύο Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στην Κρήτη αναβάθμισε με νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, ο φορέας «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», με τη χρηματοδότηση του Ομίλου ΟΤΕ. Τα δύο ΤΕΠ στεγάζονται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» και το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου και έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν φροντίδα σε περίπου 20 χιλιάδες παιδιά τον χρόνο.

tstsw

Εάν κάποιος επισκεφτεί το τμήμα των παιδικών βιβλίων στα βιβλιοπωλεία, θα εντυπωσιαστεί τόσο με το εύρος όσο και με την ποιότητα των σύγχρονων εκδόσεων. Στο Public, για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να βρει πάνω από 20.000 παιδικά βιβλία για παιδιά από 0 έως 15 χρονών, Ελλήνων και ξένων συγγραφέων.

nrg4

Η εταιρεία ρεύματος nrg αποτελεί το μοναδικό πάροχο ρεύματος και φυσικού αερίου στην αγορά που προσφέρει πρόγραμμα επιβράβευσης. Ως μέλος του Shell Smart Club, η nrg φέρνει μοναδικές προσφορές για οικιακούς καταναλωτές, αλλά και για επιχειρήσεις, καθώς, με κάθε νέα σύνδεση στην εταιρεία, οι καταναλωτές θα κερδίζουν αυτόματα έως 5.000 πόντους Smart, αλλά και επιπλέον πόντους Smart κάθε μήνα με την εξόφληση του λογαριασμού τους.

ippodromos

Σύσσωμη η ιπποδρομιακή κοινότητα υποδέχθηκε με μεγάλη ικανοποίηση την ψήφιση από τη Βουλή των ρυθμίσεων για τη λειτουργία του Ιπποδρόμου. Με την εξέλιξη αυτή, όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά, μια νέα σελίδα γυρίζει για τις ελληνικές ιπποδρομίες, καθώς ανοίγει ο δρόμος για την επαναλειτουργία του ιπποδρόμου και εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα της ελληνικής ιπποδρομιακής κοινότητας.