Ξεκινούν οι προπαραγγελίες για τα νέα iPhone Xs και iPhone XsMax

vod

Από σήμερα, όλοι όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τα πιο εξελιγμένα iPhone που σχεδιάστηκαν μέχρι σήμερα, iPhone Xs καιi Phone Xs Max μπορούν να προ-παραγγείλουν μέσα από την ιστοσελίδα της Vodafone στο www.vodafone.gr

Τα iPhoneXs και iPhone Xs Ma xθα είναι διαθέσιμα σε τρία χρώματα: χρυσό, ασημί και μολυβί στα 64GB, 256GB και 512GB. Και τα 2 νέα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με επεξεργαστή Α12 bionic, FaceID, τεχνολογία Smart HDR και εξελιγμένα ηχεία για στέρεο ήχο. Παράλληλα, διαθέτουν πιστοποίηση ανθεκτικότητας στο νερό.

Τα νέα και iPhone θα είναι διαθέσιμα από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone και το vodafone.gr στις 28 Σεπτεμβρίου, με προτεινόμενες λιανικές τιμές που ξεκινούν από 1.339 € για το iPhone XsMax και1.229€ για τοiPhone Xs. Όλοι οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν στα καταστήματα Vodafone από τη δυνατότητα των 48 άτοκων δόσεων μέσω πιστωτικής κάρτας.

Επιπλέον, στα καταστήματα Vodafone οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλη την αυθεντική σειρά αξεσουάρ Apple για τα νέα iPhone, για να διαλέξουν αυτό που τους ταιριάζει. Από θήκες διαφόρων υλικών & τύπου έως τα μοναδικά AirPods για εκπληκτική εμπειρία ήχου, καθώς και τον ασύρματο φορτιστή για εύκολη φόρτιση της συσκευής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τοiPhone XsMax στο: www.vodafone.gr
και για το iPhoneΧs: www.vodafone.gr

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Προφήτης Άι Φόν

Το Φθινόπωρο του 2019 θα βγει καινούργιο φοβερό iPhone. Το ίδιο θα συμβεί και το 2020, το 2021 κλπ...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

cafe-aman_main01

Μια μουσική κατάθεση ψυχής, που γεφυρώνει το χθες με το σήμερα και παρουσιάζει, μέσα από τη μουσική και τον χορό, την πολυπολιτισμική διάσταση των ιστορικών συνοικιών της Κωνσταντινούπολης: Πέρα, Ταταύλα, Φανάρι, Γαλατάς, Βόσπορος...

1
agt_advertorial

Η AGT, εταιρεία με πολύχρονη εμπειρία construction, industrial engineering, facility management, studies & design, security & protection systems, energy & environmental solutions, special process projects και 24/7 support services ανακοινώνει τη στρατηγική συνεργασία της με την SABO S.A.