Ανακοίνωση από τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης

konstantinidis_main01

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς πελάτες μας ότι το κατάστημα - ζαχαροπλαστείο που έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του το τελευταίο διάστημα στην Νέα Ιωνία Αττικής, επί της οδού Κύμης αρ. 17, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αλυσίδα καταστημάτων της εταιρείας μας.

Κάθε προσπάθεια της ιδιοκτήτριας εταιρείας του ως άνω καταστήματος να εκμεταλλευτεί τη φήμη, την αναγνώριση και την εκτίμηση που χαίρουν τα νομίμως καταχωρημένα δικαιώματα και προϊόντα της εταιρείας μας, καθώς και κάθε γραπτή ή προφορική αναφορά κατά την οποία το εν λόγω κατάστημα εμφανίζεται ότι αποτελεί μέλος των ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, συνιστά αθέμιτη ανταγωνιστική πρακτική και αποτελεί πράξη παράνομη και καταχρηστική για την οποία η εταιρεία μας έχει ήδη κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες.

Ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών μας στα ζαχαροπλαστεία μας και θέλοντας να τους προστατεύσουμε από ανάλογες πρακτικές παραπλάνησης, υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης μέσω των δώδεκα (12) συνολικά υποκαταστημάτων της (ζαχαροπλαστείων), όπου και δραστηριοποιείται υπό το διακριτικό γνώρισμα – σήμα «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ».
Ειδικότερα σήμερα λειτουργεί 10 ζαχαροπλαστεία στο Νομό Αττικής και 2 στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Στην Αττική λειτουργούν σήμερα τα ακόλουθα καταστήματα ​
1. Κατάστημα Λεωφόρου Μεσογείων αρ. 86, Αθήνα
2. Κατάστημα Λεωφόρου Μεσογείων αρ. 368, Αγία Παρασκευή
3. Κατάστημα Λεωφόρου Κηφισίας αρ.116, Αθήνα
4. Κατάστημα Λεωφόρου Κηφισίας αρ.129, Αθήνα
5. Κατάστημα Λεωφόρου Συγγρού αρ. 98-100, Αθήνα
6. Κατάστημα Σταδίου αρ.3, Αθήνα
7. Κατάστημα Λεωφόρου Κηφισίας αρ.76, Μαρούσι
8. Κατάστημα Λεωφόρου Πεντέλης αρ.72, Χαλάνδρι
9. Κατάστημα Λεωφόρου Βουλιαγμένης αρ. 534, Άλιμος
10. Κατάστημα Λεωφόρου Ποσειδώνος αρ. 67, Γλυφάδα

Στην Θεσσαλονίκη λειτουργούν σήμερα τα ακόλουθα καταστήματα
Κατάστημα Παύλου Μελά 7 και Μητροπόλεως 117
Κατάστημα Καλαμαριάς Αδριανουπόλεως 8 Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά 55133

Το σύνολο των καταστημάτων μας, είναι πιστοποιημένα με πιστοποιητικό ISO & HACCP και ακολουθούν απαρέγκλιτα τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Για την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Η εταιρεία μας τυγχάνει εταιρεία παραγωγής και παρασκευής ειδών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, κατέχουσα σημαντικό μερίδιο αγοράς και ευρεία εμπορική φήμη, καταξίωση και εμπιστοσύνη από το καταναλωτικό κοινό.
Τα προϊόντα των Ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, δημιουργούνται στα ανοιχτά μας εργαστήρια με τις πιο αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες, ενώ τόσο η παραγωγική διαδικασία όσο και η διάθεση και πώληση των προϊόντων μας, λαμβάνει χώρα υπό τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, την επίβλεψη και τις διαδικασίες, που έχουν τεθεί και επιβλέπονται από την εταιρεία μας,
Η εταιρεία μας, έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις με σημαντικότερες την κατάκτηση του 1ου Πανευρωπαϊκού βραβείου παγωτού , του 1ου Πανελλήνιου βραβείου παγωτού, αλλά και του βραβείου του καλύτερου Retail Shop.

Βρείτε το επίσημο δίκτυο των καταστημάτων μας στο: www.konstandinidis.com/katastimata/
Facebook
Instagram

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Ματκος

Υπερτιμημενο ζαχαροπλαστειο. Πανακριβο για την ποιοτητα που προσφερει. Τα ιδια προιοντα σε καλυτερη ποιοτητα και μιση τιμη βρησκεις σε γειτωνικσ καταστημστα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

cafe-aman_main01

Μια μουσική κατάθεση ψυχής, που γεφυρώνει το χθες με το σήμερα και παρουσιάζει, μέσα από τη μουσική και τον χορό, την πολυπολιτισμική διάσταση των ιστορικών συνοικιών της Κωνσταντινούπολης: Πέρα, Ταταύλα, Φανάρι, Γαλατάς, Βόσπορος...

1
agt_advertorial

Η AGT, εταιρεία με πολύχρονη εμπειρία construction, industrial engineering, facility management, studies & design, security & protection systems, energy & environmental solutions, special process projects και 24/7 support services ανακοινώνει τη στρατηγική συνεργασία της με την SABO S.A.