Ανακοίνωση από τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης

Ανακοίνωση από τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς πελάτες μας ότι το κατάστημα - ζαχαροπλαστείο που έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του το τελευταίο διάστημα στην Νέα Ιωνία Αττικής, επί της οδού Κύμης αρ. 17, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αλυσίδα καταστημάτων της εταιρείας μας.

konstantinidis_main01
Κάθε προσπάθεια της ιδιοκτήτριας εταιρείας του ως άνω καταστήματος να εκμεταλλευτεί τη φήμη, την αναγνώριση και την εκτίμηση που χαίρουν τα νομίμως καταχωρημένα δικαιώματα και προϊόντα της εταιρείας μας, καθώς και κάθε γραπτή ή προφορική αναφορά κατά την οποία το εν λόγω κατάστημα εμφανίζεται ότι αποτελεί μέλος των ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, συνιστά αθέμιτη ανταγωνιστική πρακτική και αποτελεί πράξη παράνομη και καταχρηστική για την οποία η εταιρεία μας έχει ήδη κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες.

Ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών μας στα ζαχαροπλαστεία μας και θέλοντας να τους προστατεύσουμε από ανάλογες πρακτικές παραπλάνησης, υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης μέσω των δώδεκα (12) συνολικά υποκαταστημάτων της (ζαχαροπλαστείων), όπου και δραστηριοποιείται υπό το διακριτικό γνώρισμα – σήμα «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ».
Ειδικότερα σήμερα λειτουργεί 10 ζαχαροπλαστεία στο Νομό Αττικής και 2 στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Στην Αττική λειτουργούν σήμερα τα ακόλουθα καταστήματα ​
1. Κατάστημα Λεωφόρου Μεσογείων αρ. 86, Αθήνα
2. Κατάστημα Λεωφόρου Μεσογείων αρ. 368, Αγία Παρασκευή
3. Κατάστημα Λεωφόρου Κηφισίας αρ.116, Αθήνα
4. Κατάστημα Λεωφόρου Κηφισίας αρ.129, Αθήνα
5. Κατάστημα Λεωφόρου Συγγρού αρ. 98-100, Αθήνα
Κλείσιμο
6. Κατάστημα Σταδίου αρ.3, Αθήνα
7. Κατάστημα Λεωφόρου Κηφισίας αρ.76, Μαρούσι
8. Κατάστημα Λεωφόρου Πεντέλης αρ.72, Χαλάνδρι
9. Κατάστημα Λεωφόρου Βουλιαγμένης αρ. 534, Άλιμος
10. Κατάστημα Λεωφόρου Ποσειδώνος αρ. 67, Γλυφάδα

Στην Θεσσαλονίκη λειτουργούν σήμερα τα ακόλουθα καταστήματα
Κατάστημα Παύλου Μελά 7 και Μητροπόλεως 117
Κατάστημα Καλαμαριάς Αδριανουπόλεως 8 Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά 55133

Το σύνολο των καταστημάτων μας, είναι πιστοποιημένα με πιστοποιητικό ISO & HACCP και ακολουθούν απαρέγκλιτα τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Για την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Η εταιρεία μας τυγχάνει εταιρεία παραγωγής και παρασκευής ειδών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, κατέχουσα σημαντικό μερίδιο αγοράς και ευρεία εμπορική φήμη, καταξίωση και εμπιστοσύνη από το καταναλωτικό κοινό.
Τα προϊόντα των Ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, δημιουργούνται στα ανοιχτά μας εργαστήρια με τις πιο αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες, ενώ τόσο η παραγωγική διαδικασία όσο και η διάθεση και πώληση των προϊόντων μας, λαμβάνει χώρα υπό τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, την επίβλεψη και τις διαδικασίες, που έχουν τεθεί και επιβλέπονται από την εταιρεία μας,
Η εταιρεία μας, έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις με σημαντικότερες την κατάκτηση του 1ου Πανευρωπαϊκού βραβείου παγωτού , του 1ου Πανελλήνιου βραβείου παγωτού, αλλά και του βραβείου του καλύτερου Retail Shop.

Βρείτε το επίσημο δίκτυο των καταστημάτων μας στο: www.konstandinidis.com/katastimata/
Facebook
Instagram
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης