H Henkel Hellas υποστηρίζει το πρότυπο εθνικό νηπιοτροφείο

henkel4

Η Henkel Hellas υποστηρίζει ενεργά το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας με τη δωρεά καινούργιας παιδικής χαράς και με την ολοήμερη εθελοντική δράση από τους υπαλλήλους της!

Η νέα παιδική χαρά του ΠΕΝ, η οποία αποτελεί δωρεά της Henkel Hellas, εγκαινιάστηκε επίσημα στις 24 Μαΐου με ένα παιδικό πάρτι. Στις 8 Ιουνίου και για πρώτη φορά, η εταιρεία πραγματοποίησε Ημέρα Εθελοντισμού για όλους τους υπαλλήλους της, οι οποίοι με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, συμμετείχαν στην βελτίωση του περιβάλλοντα χώρου του νηπιοτροφείου!

Οι υπάλληλοι της Henkel Hellas και από τους τρεις επιχειρηματικούς τομείς της - των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών/Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών - ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα κοινό σκοπό. Σημείο συνάντησης της Ημέρας Εθελοντισμού ήταν η ολοκαίνουργια παιδική χαρά η οποία ήταν δωρεά της Henkel Hellas και η οποία είχε εγκαινιαστεί μερικές μέρες νωρίτερα, γεμίζοντας τον προαύλιο χώρου του ΠΕΝ με χαμόγελα και χαρούμενο παιχνίδι. Στη συνέχεια, όλοι οι υπάλληλοι χωρίστηκαν σε μικρότερες ομάδες, ώστε να προχωρούν παράλληλα τις εργασίες της ημέρας και το βάψιμο των κάγκελων των εξωτερικών χώρων των εγκαταστάσεων. Η πρώτη Ημέρα Εθελοντισμού της Henkel Hellas ήταν μία ημέρα γεμάτη χαμόγελα και συναισθήματα υποστήριξης για τα παιδιά και το προσωπικό του ΠΕΝ.

Ο Γιώργος Τσουνάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Henkel Hellas ανέφερε σχετικά: «Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι που υποστηρίζουμε ενεργά το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο. Ευχόμαστε τα παιδιά να χαρούν την καινούρια παιδική χαρά και να δημιουργήσουν πολλές χαρούμενες παιδικές αναμνήσεις! Ξεκινήσαμε με τη δωρεά της νέας παιδικής χαράς και συνεχίσαμε με την 1η Ημέρα Εθελοντισμού από όλους τους υπαλλήλους της Henkel και θα συνεχίσουμε με νέες δράσεις. Η Henkel Hellas θα συνεχίσει να υποστηρίζει την τοπική κοινωνία αλλά και να είναι ενεργός αρωγός όσων έχουν ανάγκη».

Η κοινωνική προσφορά - ή η εταιρική υπευθυνότητα - ήταν πάντα αναπόσπαστο μέρος της αίσθησης υπευθυνότητας της Henkel ως εταιρείας. Αφορά σε μια παράδοση η οποία χρονολογείται από τον ιδρυτή της, Fritz Henkel και η οποία έχει ενσωματωθεί στις αξίες της εταιρείας. Η Henkel μαζί με τους υπαλλήλους της, τους συνταξιούχους της, του πελάτες και τους καταναλωτές της υποστηρίζει πολλά προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας σε όλο τον κόσμο.


henkel1
henkel2
henkel3


Πληροφορίες για τη Henkel

Η Henkel δραστηριοποιείται παγκοσμίως με ένα καλά ισορροπημένο και διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο. Η εταιρεία κατέχει ηγετικές θέσεις με τους τρεις επιχειρηματικούς τομείς της τόσο στο βιομηχανικό όσο και στον καταναλωτικό κλάδο χάρη στις ισχυρές μάρκες, τις καινοτομίες και τις τεχνολογίες της. Ο επιχειρηματικός τομέας Συγκολλητικών Τεχνολογιών της Henkel είναι ο ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς συγκολλητικών σε όλα τα τμήματα αγοράς του συγκεκριμένου κλάδου παγκοσμίως. Στους τομείς των Καλλυντικών/Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, η Henkel κατέχει ηγετικές θέσεις σε πολλές αγορές και κατηγορίες ανά την υφήλιο. Έχοντας ιδρυθεί το 1876, η Henkel έχει πίσω της πάνω από 140 χρόνια επιτυχίας. Το 2017 η Henkel σημείωσε πωλήσεις ύψους 20 δισεκατομμυρίων ευρώ και λειτουργικά κέρδη 3.5 δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι συνολικές πωλήσεις από τα αντίστοιχα κορυφαία brands από τους τρεις επιχειρηματικούς κλάδους -Loctite, Schwarzkopf και Persil – ανήλθαν στα 6.4 δισεκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 53.000 άτομα παγκοσμίως - μια ομάδα γεμάτη πάθος και διαφορετικότητα που την ενώνει μια ισχυρή εταιρική κουλτούρα, ο κοινός σκοπός για τη δημιουργία βιώσιμης αξίας και οι κοινές αξίες. Ως αναγνωρισμένος ηγέτης σε θέματα αειφορίας, η Henkel βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις πολλών διεθνών δεικτών και κατατάξεων. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel διαπραγματεύονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX.

Η Henkel Hellas με παρουσία στην Ελλάδα από το 1968, ανήκει σήμερα 100% στην Henkel AG & Co. KGaA Με 220 υπαλλήλους και πωλήσεις ύψους 87 εκατομμύριων ευρώ για το 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.henkel.com.


henkel6
henkel4
henkel5

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

dasjfda

Πρόσφατα δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα του προγράμματος «Αριστοτέλης» για την Αντιμετώπιση της Εξάπλωσης των HCV, HIV στους χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών στην Αθήνα. Από αυτά προέκυψε η ανάγκη δραστικών παρεμβάσεων αντιμετώπισης του φαινομένου της χρήσης ναρκωτικών και των συνεπειών τους, ώστε, αφενός να προστατευτεί η υγεία και η ασφάλεια των χρηστών και αφετέρου των κατοίκων της πρωτεύουσας.

opap_pao_advertorial_arthro

Ο ΟΠΑΠ και o Παναθηναϊκός Aθλητικός Όμιλος ανακοίνωσαν, την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018, την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας. Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει τις προσπάθειες των τμημάτων του ιστορικού συλλόγου, ο οποίος εφέτος συμπληρώνει 110 χρόνια από την ίδρυσή του και έχει ήδη κατακτήσει 1.500 ομαδικούς τίτλους.

yrygygyw

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 στην Κοπεγχάγη η συνεδρίαση του Δ.Σ. της IPC (International Post Corporation), με τη συμμετοχή των ΕΛΤΑ που εκπροσωπήθηκαν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλό τους κ. Ηλία Αθανασίου. Στο Δ.Σ. της IPC συμμετέχουν επίσης Διευθύνοντες Σύμβουλοι αντίστοιχων εταιρειών από χώρες όπως η Γερμανία(Deutsche Post-DHL), Ολλανδία (NL Post), Γαλλία (La Poste), Σουηδία & Δανία (Nord Post), Νέα Ζηλανδία κ.α.

aquav_arthroo1

Η Aqua Vista Hotels συμμετείχε στο τέταρτο και άκρως επιτυχημένο Sales Seminar για επαγγελματίες του Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2018 στη Ρόδο. Με κύριο θέμα την αύξηση των εσόδων και των κρατήσεων, εφαρμόζοντας ποικίλες νέες προσεγγίσεις και στρατηγικές, το σεμινάριο προσέλκυσε πλήθος συμμετεχόντων από διάφορους τομείς του κλάδου της φιλοξενίας.