Παρουσίαση σχεδίων ύψους 27 εκατ. ευρώ για το Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς από την Fraport Greece

fraport_kefalonia_arthro

Σε έναν γόνιμο διάλογο, τα στελέχη της εταιρείας συζήτησαν με την τοπική κοινότητα τα έργα επέκτασης και αναβάθμισης του αερολιμένα και τις προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης που δημιουργούνται.

Αργοστόλι- Στο πλαίσιο σειράς εκδηλώσεων που πραγματοποιεί η Fraport Greece στις 14 περιοχές όπου βρίσκονται τα αεροδρόμια που διαχειρίζεται, τα στελέχη της εταιρείας επισκέφθηκαν τον αερολιμένα της Κεφαλονιάς «Άννα Πολλάτου».

Σε ένα αμοιβαίο κλίμα συνεργασίας, η Fraport Greece παρουσίασε σε περισσότερους από 70 εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και των τοπικών φορέων του νησιού, σχέδια ύψους 27 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη και αναβάθμιση του αεροδρομίου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, η εταιρεία θα προχωρήσει στην κατασκευή νέου τερματικού σταθμού, στην αναδιοργάνωση του χώρου στάθμευσης των αεροσκαφών και την ανακαίνιση του οδοστρώματος προσαπογείωσης.

Παράλληλα, οι σταθμοί check in θα αυξηθούν κατά 71% (από 7 σε 12), ο συνολικός αριθμός των πυλών θα αυξηθεί κατά 100% (από 3 σε 6) ενώ θα διπλασιαστούν τα σημεία ασφαλείας και ελέγχου του αεροδρομίου (από 2 σε 4).
Έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη στενών επαφών, σχέσεων εμπιστοσύνης και διαφάνειας με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και την κοινωνία, τα στελέχη της Fraport Greece και η τοπική κοινότητα, συζήτησαν εκτενώς τα θέματα που αφορούν στην «επόμενη μέρα» για το αεροδρόμιο αλλά και τον ρόλο του στην τουριστική ανάπτυξη και ευημερία της Κεφαλονιάς.

Με αφορμή την εκδήλωση, ο κ. Alexander Zinell, Δ/νων Σύμβουλος της Fraport Greece, δήλωσε: «Έχουμε τη χαρά να είμαστε σήμερα στην Κεφαλονιά, ένα πανέμορφο νησί που συνδυάζει το φυσικό κάλλος, με την πλούσια ιστορία και την πολιτιστική παράδοση. Βρισκόμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τα σχέδια ανάπτυξης και αναβάθμισης του Αεροδρομίου «Άννα Πολλάτου», να συζητήσουμε μαζί σας για όλα τα έργα υποδομής που θα αυξήσουν σημαντικά τη δυναμική και τη χωρητικότητά του και το πώς αυτά θα μετατρέψουν τον αερολιμένα σε μια σύγχρονη πύλη εισόδου τουριστών από όλον τον κόσμο. Την ίδια ώρα από αμιγώς εμπορικής πλευράς, βρισκόμαστε σε διαδικασία προσέλκυσης περισσότερων αεροπορικών εταιρειών και νέων δρομολογίων με τα πρώτα αποτελέσματα να είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά, γεγονός που αντανακλά τη δυναμική και τις προοπτικές για το νησί της Κεφαλονιάς.»
fraport_kefalonia_mesa

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην Κεφαλονιά: Από αριστερά Παύλος Βασιλόπουλος, Acting Airport Manager Αεροδρομίου Κεφαλονιάς, Βαγγέλης Μπαλτάς CFO Fraport Greece, Alexander Zinell CEO Fraport Greece, Ηλίας Τσώνος Project Manager, Γιάννης Παπάζογλου Υπεύθυνος Εταιρικής Επικοινωνίας

ΣΧΟΛΙΑ (1)

CHRIS

επιτελουσ νεεσ θεσεισ εργασιασ για το νησι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ygfew

Πρόσφατα δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα του προγράμματος «Αριστοτέλης» για την Αντιμετώπιση της Εξάπλωσης των HCV, HIV στους χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών στην Αθήνα. Από αυτά προέκυψε η ανάγκη δραστικών παρεμβάσεων αντιμετώπισης του φαινομένου της χρήσης ναρκωτικών και των συνεπειών τους, ώστε, αφενός να προστατευτεί η υγεία και η ασφάλεια των χρηστών και αφετέρου των κατοίκων της πρωτεύουσας.

opap_pao_advertorial_arthro

Ο ΟΠΑΠ και o Παναθηναϊκός Aθλητικός Όμιλος ανακοίνωσαν, την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018, την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας. Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει τις προσπάθειες των τμημάτων του ιστορικού συλλόγου, ο οποίος εφέτος συμπληρώνει 110 χρόνια από την ίδρυσή του και έχει ήδη κατακτήσει 1.500 ομαδικούς τίτλους.

yrygygyw

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 στην Κοπεγχάγη η συνεδρίαση του Δ.Σ. της IPC (International Post Corporation), με τη συμμετοχή των ΕΛΤΑ που εκπροσωπήθηκαν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλό τους κ. Ηλία Αθανασίου. Στο Δ.Σ. της IPC συμμετέχουν επίσης Διευθύνοντες Σύμβουλοι αντίστοιχων εταιρειών από χώρες όπως η Γερμανία(Deutsche Post-DHL), Ολλανδία (NL Post), Γαλλία (La Poste), Σουηδία & Δανία (Nord Post), Νέα Ζηλανδία κ.α.

aquav_arthroo1

Η Aqua Vista Hotels συμμετείχε στο τέταρτο και άκρως επιτυχημένο Sales Seminar για επαγγελματίες του Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2018 στη Ρόδο. Με κύριο θέμα την αύξηση των εσόδων και των κρατήσεων, εφαρμόζοντας ποικίλες νέες προσεγγίσεις και στρατηγικές, το σεμινάριο προσέλκυσε πλήθος συμμετεχόντων από διάφορους τομείς του κλάδου της φιλοξενίας.