Παρουσίαση σχεδίων ύψους 27 εκατ. ευρώ για το Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς από την Fraport Greece

fraport_kefalonia_arthro

Σε έναν γόνιμο διάλογο, τα στελέχη της εταιρείας συζήτησαν με την τοπική κοινότητα τα έργα επέκτασης και αναβάθμισης του αερολιμένα και τις προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης που δημιουργούνται.

Αργοστόλι- Στο πλαίσιο σειράς εκδηλώσεων που πραγματοποιεί η Fraport Greece στις 14 περιοχές όπου βρίσκονται τα αεροδρόμια που διαχειρίζεται, τα στελέχη της εταιρείας επισκέφθηκαν τον αερολιμένα της Κεφαλονιάς «Άννα Πολλάτου».

Σε ένα αμοιβαίο κλίμα συνεργασίας, η Fraport Greece παρουσίασε σε περισσότερους από 70 εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και των τοπικών φορέων του νησιού, σχέδια ύψους 27 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη και αναβάθμιση του αεροδρομίου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, η εταιρεία θα προχωρήσει στην κατασκευή νέου τερματικού σταθμού, στην αναδιοργάνωση του χώρου στάθμευσης των αεροσκαφών και την ανακαίνιση του οδοστρώματος προσαπογείωσης.

Παράλληλα, οι σταθμοί check in θα αυξηθούν κατά 71% (από 7 σε 12), ο συνολικός αριθμός των πυλών θα αυξηθεί κατά 100% (από 3 σε 6) ενώ θα διπλασιαστούν τα σημεία ασφαλείας και ελέγχου του αεροδρομίου (από 2 σε 4).
Έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη στενών επαφών, σχέσεων εμπιστοσύνης και διαφάνειας με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και την κοινωνία, τα στελέχη της Fraport Greece και η τοπική κοινότητα, συζήτησαν εκτενώς τα θέματα που αφορούν στην «επόμενη μέρα» για το αεροδρόμιο αλλά και τον ρόλο του στην τουριστική ανάπτυξη και ευημερία της Κεφαλονιάς.

Με αφορμή την εκδήλωση, ο κ. Alexander Zinell, Δ/νων Σύμβουλος της Fraport Greece, δήλωσε: «Έχουμε τη χαρά να είμαστε σήμερα στην Κεφαλονιά, ένα πανέμορφο νησί που συνδυάζει το φυσικό κάλλος, με την πλούσια ιστορία και την πολιτιστική παράδοση. Βρισκόμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τα σχέδια ανάπτυξης και αναβάθμισης του Αεροδρομίου «Άννα Πολλάτου», να συζητήσουμε μαζί σας για όλα τα έργα υποδομής που θα αυξήσουν σημαντικά τη δυναμική και τη χωρητικότητά του και το πώς αυτά θα μετατρέψουν τον αερολιμένα σε μια σύγχρονη πύλη εισόδου τουριστών από όλον τον κόσμο. Την ίδια ώρα από αμιγώς εμπορικής πλευράς, βρισκόμαστε σε διαδικασία προσέλκυσης περισσότερων αεροπορικών εταιρειών και νέων δρομολογίων με τα πρώτα αποτελέσματα να είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά, γεγονός που αντανακλά τη δυναμική και τις προοπτικές για το νησί της Κεφαλονιάς.»
fraport_kefalonia_mesa

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην Κεφαλονιά: Από αριστερά Παύλος Βασιλόπουλος, Acting Airport Manager Αεροδρομίου Κεφαλονιάς, Βαγγέλης Μπαλτάς CFO Fraport Greece, Alexander Zinell CEO Fraport Greece, Ηλίας Τσώνος Project Manager, Γιάννης Παπάζογλου Υπεύθυνος Εταιρικής Επικοινωνίας

ΣΧΟΛΙΑ (1)

CHRIS

επιτελουσ νεεσ θεσεισ εργασιασ για το νησι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fa1

Αέρας Σαντορίνης στην πλατεία Συντάγματος! Το Public Café Restaurant, το στέκι με την καλύτερη θέα της Αθήνας, πλήρως ανανεωμένο, μας συστήνει κάθε μήνα γεύσεις από τις Κυκλάδες. Από την καρδιά της Αθήνας σε όλη την Ελλάδα: Τον Ιανουάριο τρώμε Σαντορίνη!

grek

Σε Επίτιμο Δημότη Αλεξανδρούπολης ανακηρύχθηκε σήμερα, ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης ο Νίκος Δασκαλαντωνάκης, Ιδρυτής και Πρόεδρος της Grecotel. Στη λαμπρή και συγκινητική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, παρουσία τοπικών αρχών και πλήθους κόσμου αναγόρευσε τον τιμώμενο κ. Νίκο Δασκαλαντωνάκη σε Επίτιμο Δημότη αναγνωρίζοντας «την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της Αλεξανδρούπολης και της ακριτικής Ελλάδας», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.