Crist Bed Linen Industry: Προιόντα ξενοδοχειακού ιματισμού

linen_indestry

Η αέναη ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας, έχει συμπαρασύρει την κατηγορία των επιχειρήσεων που προμηθεύουν αγαθά και υπηρεσίες στις ξενοδοχειακές μονάδες.

Η αλληλένδετη αναπτυξιακή πορεία έχει δημιουργήσει θέσεις εργασίας, αλλά και σημαντικές επενδύσεις.

Ο Τάσος Ιορδανόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ξενοδοχειακού ιματισμού Crist, μας παρουσίασε το πλάνο ανάπτυξης 2018-2020, το οποίο περιλαμβάνει επενδύσεις στην «πράσινη» ανάπτυξη και την επέκταση στις αγορές του εξωτερικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Crist με την κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις της προ πενταετίας, δημιούργησε το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα.

«Στο πλαίσιο της στρατηγικής μας για την αειφόρο ανάπτυξη, τα προϊόντα μας φέρουν το πιστοποιητικό Eco friendly produced linen, καθώς έχουν παραχθεί με τη χρήση ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, χωρίς επιβάρυνση του περιβάλλοντος».

Επίσης, η Crist είναι συμβεβλημένη στο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης με φορέα την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης – Ανακύκλωσης Α.Ε. και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO, 9001:2008, ενώ φέρει πιστοποίηση CE σε όλα τα προϊόντα που προορίζονται για κλινικές και νοσοκομεία.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου, 100 ημέρες πριν από τη σέντρα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει, κάθε μέρα, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 11 Σεπτεμβρίου έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ. 

konstantinidis_main01

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς πελάτες μας ότι το κατάστημα - ζαχαροπλαστείο που έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του το τελευταίο διάστημα στην Νέα Ιωνία Αττικής, επί της οδού Κύμης αρ. 17, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αλυσίδα καταστημάτων της εταιρείας μας.

germ7

Το νέο experiential κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην οδό Αγγέλου Μεταξά 13 στην περιοχή της Γλυφάδας είναι ένα πολύ διαφορετικό και ανανεωμένο κατάστημα της αλυσίδας, μέσα στο οποίο οπελάτης μπορεί να νιώσει ότι μπαίνει στην «Καρδιά της Τεχνολογίας»!

performe_adve

Το PerforMe Active Sitting System είναι μία νέα καρέκλα με παγκόσμια πατέντα, που στόχο έχει τη βελτίωση της στάσης του σώματος μας, ενώ καθόμαστε αρκετές ώρες στο γραφείο ή το σπίτι.

fot01

Τη βούληση του Ομίλου ΕΛΠΕ να συνεχίσει να στηρίζει με τρόπο ουσιαστικό και χρήσιμο τις προσπάθειες των Ελλήνων Παραολυμπιονικών προκειμένου να αφοσιωθούν στους στόχους τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, εξέφρασε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κ. Ευστάθιος Τσοτσορός, ο οποίος υποδέχτηκε στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου τους Παραολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές, Γρηγόρη Πολυχρονίδη και  Γεώργιο Σφαλτό.