Crist Bed Linen Industry: Προιόντα ξενοδοχειακού ιματισμού

Crist Bed Linen Industry: Προιόντα ξενοδοχειακού ιματισμού

Η αέναη ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας, έχει συμπαρασύρει την κατηγορία των επιχειρήσεων που προμηθεύουν αγαθά και υπηρεσίες στις ξενοδοχειακές μονάδες.

linen_indestry
Η αλληλένδετη αναπτυξιακή πορεία έχει δημιουργήσει θέσεις εργασίας, αλλά και σημαντικές επενδύσεις.

Ο Τάσος Ιορδανόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ξενοδοχειακού ιματισμού Crist, μας παρουσίασε το πλάνο ανάπτυξης 2018-2020, το οποίο περιλαμβάνει επενδύσεις στην «πράσινη» ανάπτυξη και την επέκταση στις αγορές του εξωτερικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Crist με την κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις της προ πενταετίας, δημιούργησε το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα.

«Στο πλαίσιο της στρατηγικής μας για την αειφόρο ανάπτυξη, τα προϊόντα μας φέρουν το πιστοποιητικό Eco friendly produced linen, καθώς έχουν παραχθεί με τη χρήση ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, χωρίς επιβάρυνση του περιβάλλοντος».

Επίσης, η Crist είναι συμβεβλημένη στο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης με φορέα την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης – Ανακύκλωσης Α.Ε. και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO, 9001:2008, ενώ φέρει πιστοποίηση CE σε όλα τα προϊόντα που προορίζονται για κλινικές και νοσοκομεία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης