Η ACS τιμήθηκε με χρυσό βραβείοστα Responsible Business Awards

Η ACS τιμήθηκε με χρυσό βραβείοστα Responsible Business Awards

Οι εταιρείες του Ομίλου Quest, ACS και i-Square, διακρίνονται στα ResponsibleBusinessAwards

Μια χρυσή βράβευση και μία χάλκινη απέσπασε ο Όμιλος Quest στα βραβεία Responsible Business Awards που διοργάνωσαν η Boussias Communications και η έκδοση Marketing Week. 
Η ACS τιμήθηκε με χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Συνεργασία Επιχείρησης – ΜΚΟ», ενώ στην iSquare απονεμήθηκε χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Συνεργασία Επιχείρησης – Ακαδημαϊκού φορέα».

Ως ηγέτης στην αγορά των Ταχυμεταφορών, η ACSείναι σε θέση να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες και να λειτουργήσει εποικοδομητικά στο έργο των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Με πνεύμα δέσμευσης στο κοινωφελές έργο και αξιοποιώντας τα μοναδικά της πλεονεκτήματα, όπως το εκτεταμένο πανελλαδικό δίκτυο των 300 καταστημάτων της, την ταχύτητα, την οργάνωση και την αξιοπιστία της, η εταιρεία υλοποιεί δράσεις μεγάλης εμβέλειας, είτε με δωρεάν παροχή υπηρεσιών, είτε σε υπηρεσίες σε τιμή κόστους, βοηθώντας πολίτες, φορείς και ΜΚΟ να συμβάλλουν στο κοινό καλό. Σε ετήσια βάση, η προσφορά της ACSστις ΜΚΟ υπερβαίνει τα €500.000.

Στο πλαίσιο της δράσης «Καινοτομία στην Εκπαίδευση και με γνώμονα την οδηγία της UNESCO, που ενθαρρύνει τη  χρήση κινητών υπολογιστικών συσκευών στην Εκπαίδευση, η  iSquare, τα τελευταία χρόνια υλοποιεί το πρόγραμμα “Pad 1-1”, την εισαγωγή του iPad στις σχολικές τάξεις, με στόχο τη διαδραστική χρήση της τεχνολογίας στην Εκπαίδευση.  Για να αξιολογήσει τις αλλαγές που επιφέρει η ευρεία χρήση του iPad στη μαθησιακή εμπειρία, η εταιρεία υλοποίησε ερευνητική μελέτη, σε συνεργασία με την ερευνητική ομάδα Προηγμένων Τεχνολογιών Μάθησης και Πολιτισμού - CoSyLLab (Computer SupportedLearningEngineeringLab) του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Στην έρευνα, η οποία είναι η 3η μεγαλύτερη διεθνώς για την χρήση των iPad στην εκπαίδευση, συμμετείχαν 1172 μαθητές, 424 γονείς και 53 εκπαιδευτικοί. Τα πορίσματα της έρευνας θα βοηθήσουν τα σχολεία να επαναπροσδιορίσουν τις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας στην Εκπαίδευση όπου χρειάζεται και να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη από τη χρήση της. 

Στη διπλή βράβευση των εταιρειών του Ομίλου Quest αποτυπώνεται η δέσμευση στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης αλλά και η στενή σχέση ανάμεσα στο επιχειρείν και στο ευ ποιείν.


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

huawei_advertorial

H Huawei ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Όμιλο OTE για την αναβάθμιση του δικτύου Fixed Broadband, με τη λύση SuperVector. Η λύση αυτή δίνει τη δυνατότητα κατασκευής ευρυζωνικού δικτύου υπερ-υψηλών ταχυτήτων, έως 200Mbps.

responsible01

Με τρεις δράσεις καθαρισμού σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Μυτιλήνη, οι εργαζόμενοι της Pernod Ricard Hellas συμμετείχαν και πάλι δυναμικά στην ετήσια  εθελοντική κινητοποίηση του Ομίλου PernodRicard σε όλον τον κόσμο

opap_advertorial_geniko

Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 11 έως και τις 17 Ιουνίου 2018, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 2.950.933 ευρώ. Μεταξύ των νικητών ήταν και τρεις τυχεροί παίκτες που κέρδισαν από 10.000 ευρώ ο καθένας, στα παιχνίδια «Τύχη Βροχή», «Κέρδη Χ5» και Καρό της Τύχης».