Νέα διοικητικά συμβούλια στις εταιρείες του κλάδου εστίασης της Vivartia

Νέα διοικητικά συμβούλια στις εταιρείες  του κλάδου εστίασης της Vivartia

Ανακοινώθηκαν οι διοικητικές αλλαγές στα συμβούλια των βασικών εταιρειών του κλάδου εστίασης της Vivartia

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Παναγιώτη Θρουβάλα ως Εκτελεστικού Προέδρου της MIG, αποχωρεί από τη θέση του προέδρου των εταιρειών του κλάδου εστίασης της Vivartia. Ταυτόχρονα ο Διευθύνων Σύμβουλος της MIGκ. Αθανάσιος Παπανικολάου αναλαμβάνει Εκτελεστικός Πρόεδρος ενώ ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ανδρέας  Τσουκάλης τοποθετείται στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Νέο μέλος στα Διοικητικά Συμβούλια τοποθετείται ο κ. Α. Κυπριανίδης.
Μετά τις αλλαγές αυτές η σύνθεση των διοικητικών συμβουλίων είναι η ακόλουθη:

«GOODY’SAE Υπηρεσιών Εστίασης»:
1.Αθανάσιος Παπανικολάου      Πρόεδρος, Εκτελεστικό μέλος Δ.Σ
2.Ανδρέας Τσουκάλης                Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
3.Γεώργιος Ευστρατιάδης          Μέλος Δ.Σ.
4.ChristopheVivien                     ΜέλοςΔ.Σ.
5.Χρήστος Αποστολόπουλος      Μέλος Δ.Σ.
6.Γεώργιος Λύρας                       Μέλος Δ.Σ.
7.Αναστάσιος Κυπριανίδης         Μέλος Δ.Σ.

«EverestA.Ε. Συμμετοχών και Επενδύσεων»: 
1.Αθανάσιος Παπανικολάου       Πρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ
2.Ανδρέας Τσουκάλης                 Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.
3.Νεκτάριος Ηλίας                      Μέλος Δ.Σ.
4.Μιχαήλ Σκαρδάσης                  Μέλος Δ.Σ.
5.Κατερίνα Παπαγεωργίου          Μέλος Δ.Σ.
6.Αναστάσιος Κυπριανίδης         Μέλος Δ.Σ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της MIG κ. Αθανάσιος Παπανικολάου σχολιάζοντας την ανάληψη καθηκόντων των νέων Διοικητικών Συμβουλίων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με τις αλλαγές αυτές οι εταιρείες του κλάδου εστίασης της Vivartia, είναι έτοιμες να ανταποκριθούν στις νέες προκλήσεις και ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην ελληνική και τις ξένες αγορές.

Εύχομαι στο Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ανδρέα Τσουκάλη και τη νέα διοικητικά ομάδα, καλή επιτυχία. Είμαι σίγουρος ότι η πολυετής εμπειρία τους και η γνώση του οργανισμού θα τους βοηθήσουν να πετύχουν τους στόχους τους.»

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eurwpaiko_panep_kuprou

Διεθνής ομάδα αστρονόμων στην οποία συμμετέχει ο Καθ. Αντρέας Ευσταθίου, Αντιπρύτανης Έρευνας και Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοίνωσε στο  διεθνούς κύρους επιστημονικό περιοδικό Science την ανακάλυψη μιας μακρινής έκρηξης η οποία προκλήθηκε από την καταστροφή ενός αστεριού από μία υπερμεγέθη μαύρη τρύπα.

apofoitisi

Σε μια μεγαλειώδη τελετή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, η 46 η Αποφοίτηση του BCA College. 280 φοιτητές επιχειρησιακών, ναυτιλιακών, ξενοδοχειακών και χρηματοοικονομικών σπουδών πήραν στα χέρια τους ένα σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία: το Bachelorʼs Degree ενός από τα σπουδαιότερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας, του Plymouth University. Το Πανεπιστήμιο του Πλύμουθ συνεργάζεται στην Ελλάδα με το BCA College, παρέχοντας εκπαίδευση και πτυχία ισότιμα με τις σπουδές στη Μεγ. Βρετανία.

18_Protagonistes_Award_DeltioTypou_GR-01

Δυο ακόμη σημαντικές βραβεύσεις κατέκτησε η ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. αυτή τη φορά στο πλαίσιο των φετινών βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2018. Στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρουσία περίπου 600 υψηλόβαθμων στελεχών, επιβραβεύθηκαν επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν στο πεδίο της πραγματικής οικονομίας, κατορθώνοντας συνεχώς να αναπτύσσονται και να ξεπερνούν τις προκλήσεις του δύσκολου γενικού περιβάλλοντος.