ΠΑΟΚ και BROKERS JEANS «δίνουν» τα χέρια

ΠΑΟΚ και BROKERS JEANS «δίνουν» τα χέρια

Fashion Partner και χορηγός της επίσημης ενδυμασίας των Παικτών και της Διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 και 2018-2019 αναλαμβάνει η εταιρεία NIKOLIS SA FASHION GROUP, με το brand BROKERS.

Η συνεργασία ανακοινώθηκε επίσημα εχθές στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της BROKERS, με την παρουσία παικτών της ομάδας, στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, VIP του γηπέδου της Τούμπας, φίλων και συνεργατών της εταιρείας, καθώς και του προσωπικού της.

«Είμαστε υπερήφανοι που το brand μας BROKERS θα ντύσει τους Παίκτες και τη Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μιας ομάδας πανευρωπαϊκής εμβέλειας. Μιας ομάδας που έχει κάνει μεγάλα βήματα προς την ανάπτυξη και έχει ένα τεράστιο αριθμό οπαδών σε όλο τον κόσμο», σημείωσε σε ομιλία του ο διευθύνων σύμβουλος της BROKERS, Γεώργιος Νικολής.

Υπογράμμισε παράλληλα ότι στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η εταιρεία θα έχει την ευκαιρία να μάθει πολλά από τους οπαδούς και τους φίλους της Ομάδας, οι οποίοι είναι πραγματικά παθιασμένοι με ό,τι συμβαίνει στο γήπεδο και στον χώρο του αθλητισμού. «Και το πάθος είναι στο DNA και του δικού μας brand BROKERS! Είμαστε δίπλα σας, μας... φοράτε και ευχόμαστε αυτό να σας φέρει γούρι!», κατέληξε ο κ. Νικολής απευθυνόμενος στους παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!


Οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο ιδιοκτήτης της BROKERS Νικολής ΤζώρτζηςΟ Σερβετάς Γιάννης με εκπροσώπους της εταιρίας BROKERS και το κοστούμι του ΠΑΟΚ στις κούκλεςΟι παίκτες του ΠΑΟΚ με τον ιδιοκτήτη της ΒROKERS κο Νικολή Τζώρτζης και εκπροσώπους της εταιρίας.
Oι ιδιοκτήτες της εταιρίας BROKERS , Αφοί Νικολή , με τους παίκτες του ΠΑΟΚ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

cafe-aman_main01

Μια μουσική κατάθεση ψυχής, που γεφυρώνει το χθες με το σήμερα και παρουσιάζει, μέσα από τη μουσική και τον χορό, την πολυπολιτισμική διάσταση των ιστορικών συνοικιών της Κωνσταντινούπολης: Πέρα, Ταταύλα, Φανάρι, Γαλατάς, Βόσπορος...

1
agt_advertorial

Η AGT, εταιρεία με πολύχρονη εμπειρία construction, industrial engineering, facility management, studies & design, security & protection systems, energy & environmental solutions, special process projects και 24/7 support services ανακοινώνει τη στρατηγική συνεργασία της με την SABO S.A.