‘Η Νιτσιάκος κοντά στους ανθρώπους του Δήμου Μάνδρας’

‘Η Νιτσιάκος κοντά στους ανθρώπους του Δήμου Μάνδρας’

Με ένα μεγάλο χαμόγελο ελπίδας και κοινωνικής ευαισθησίας, μέλη της εταιρίας τροφίμων Νιτσιάκος βρίσκονται κοντά στις οικογένειες και τους συμπολίτες μας στον Δήμο Μάνδρας - Αττικής, σε μία σημαντική αποστολή αλληλεγγύης και στήριξης των πληγέντων από την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών. 


Στις 30 Νοεμβρίου και ώρα 10 το πρωί, το φορτηγό Νιτσιάκος έφτασε έξω από το Δημαρχείο  της περιοχής και με τη βοήθεια της ομάδας εθελοντών της εταιρίας αλλά και των εθελοντών του Δήμου Μάνδρας, ξεκίνησε η διανομή  προϊόντων Νιτσιάκος πηγαίνοντας από πόρτα σε πόρτα και παραδίδοντάς τα στα χέρια των οικογενειών που έχουν ανάγκη. Η εταιρία επέλεξε να μοιράσει προϊόντα προψημένου κοτόπουλου και γαλοπούλας που δεν χρειάζονται παρά μόνο λίγα λεπτά ψησίματος, ιδανικά ακόμα και για τις οικογένειες και ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος εξαιτίας της κακοκαιρίας. Συνολικά, 170 κιβώτια είναι στη διάθεση των κατοίκων της Μάνδρας, διανέμοντας έτσι 1.360 τεμάχια συσκευασιών.



Η ομάδα της εταιρίας Νιτσιάκος βρίσκεται στο πλευρό των πληγέντων σε μία προσπάθεια εξομάλυνσης της δυσχερούς καθημερινότητας των ανθρώπων. Η κίνηση αυτή της Νιτσιάκος αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση του κοινού για την άμεση παροχή λύσεων στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Μάνδρας.





















ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

acs_main01

Στηρίζοντας τις μεγάλες συναντήσεις της αγοράς του ηλεκτρονικού εμπορίου, η ACS θα δώσει το παρόν ως Main Sponsor στην τριήμερη έκθεση eShops Expo, που θα λάβει χώρο στο Μετρό Συντάγματος (Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων) στις 26-28 Απριλίου 2018, και στην οποία η εταιρεία θα συμμετέχει με εκθεσιακό περίπτερο για την ενημέρωση των επισκεπτών.

iek_alfa

Μια μείζονος σημασίας Εσπερίδα Ναυτιλιακών με θέμα «Ο ρόλος του λιμανιού στις τοπικές κοινωνίες» και ελεύθερη είσοδο, διοργανώνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά, την Τρίτη 17 Απριλίου και ώρα 17.30, στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά (Λουδοβίκου 1).

ellinika-petrelaia_main01

Για δέκατη συνεχή χρονιά ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ απέδειξε εμπράκτως και εφέτος τη στήριξή του στους νέους,επιβραβεύοντας με επαίνους που συνοδεύονταν από χρηματικά έπαθλα περισσότερους από 240 Αριστούχους φοιτητές για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά την Ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018.