Το insurancemarket.gr στα 4 καλύτερα ελληνικά eshops

Το insurancemarket.gr στα 4 καλύτερα ελληνικά eshops

Στα φετινά Lighthouse e-volution Awards 2017, το μεγαλύτερο θεσμό επιβράβευσης στην Ελλάδα των καλύτερων πρακτικών στο ηλεκτρονικό εμπόριο & επιχειρείν, το insurancemarket.gr απέσπασε 5 σημαντικές διακρίσεις και ξεχώρισε ως ένα από τα 4 καλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα.

Τα βραβεία διοργανώνονται από και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών & την εταιρεία Boussias Communications υπό την αιγίδα του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) & την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων αναλαμβάνει κριτική επιτροπή απαρτιζόμενη από εμπειρογνώμονες του χώρου, καθηγητές Πανεπιστημίων και εκπροσώπους σχετικών φορέων. 

Το insurancemarket.gr
απέσπασε τις ακόλουθες διακρίσεις:

Gold    – Καλύτερες Ασφαλιστικές Υπηρεσίες
Gold    – Digital Transformation
Silver   – Καλύτερη Ηλεκτρονική Αγορά
Bronze – Εμπειρία Πελατών
Bronze – Εξυπηρέτηση Πελατών μετά την Πώληση

Το insurancemarket.gr είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο site online σύγκρισης και επιλογής ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα και μέσω των καινοτόμων υπηρεσιών του και της κορυφαίας εξυπηρέτησης που παρέχει έχει διακριθεί έως τώρα με πολλά βραβεία μεταξύ των οποίων:

Silver – Αγοραστική Εμπειρία (2016)
Gold - Εφαρμογή Β-Β Ηλεκτρονικού Εμπορίου (2015)
Gold - Ψηφιακή Στρατηγική (e-Strategy) (2015)
Silver - Ηλεκτρονικά Καταστήματα / Ασφαλιστικές Υπηρεσίες (2015)
Gold - e-services (2014)
Best e-marketplace (2013)

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ARTHADVERT

Τη διάκριση «True Leaders» της Ελληνικής Οικονομίας έλαβε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ACS από την ICAP Group, σε τελετή βράβευσης που διοργανώθηκε στο Divani Caravel Hotel υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

11

Σημαντική διάκριση στον τομέα της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας έλαβε η e-fresh.gr κατά τα φετινά βραβεία του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου Αθηνών. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2020 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ενώ βραβεύτηκαν για την πορεία τους συνολικά 12 εταιρείες. 

1

To μεγαλύτερο γεγονός για το Μάρκετινγκ, τη Δημιουργικότητα και την Καινοτόμο Σκέψη, «The Mindspark», στην Ελληνική Πρωτεύουσα της Καινοτομίας, τα Τρίκαλα.

Κεντρικη_Φωτο

Τα τελευταία χρόνια, αρκετοί από εμάς έχουν αναζητήσει και δοκιμάσει εναλλακτικούς τρόπους για τη θέρμανση των εσωτερικών τους χώρων. Πολλοί από αυτούς έχουν στραφεί σε λύσεις που θεωρούν οικονομικές, όπως είναι η καύση ξύλου στο τζάκι, χωρίς, όμως, αυτό να έχει τεκμηριωθεί μέχρι σήμερα. Γεγονός είναι πως το «παραδοσιακό» τζάκι είναι μία «ρομαντική» επιλογή θέρμανσης που ζεσταίνει την ατμόσφαιρα και τη «γεμίζει θαλπωρή». Αποτελεί, όμως, μια ασφαλή και υγιεινή επιλογή θέρμανσης?

eurologo

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία πιστοποίησης του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του τουριστικού συγκροτήματος Mont Parnes από την EUROCERT, στο οποίο περιλαμβάνεται και το Athens Regency Casino Mont Parnes, σύμφωνα με το νέο Πρότυπο ISO 14001:2015.

awards

Με το σύνθημα «Believe in You» πραγματοποιείται για 2η συνεχόμενη χρονιά τα Young Leaders Awards μία Τιμητική Τελετή Βράβευσης στα πλαίσια ενίσχυσης της Νεανικής Δημιουργικότητας, Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας.