Η L’Oréal Hellas αναγνωρίζεται ως Top Employer και το 2023!

Η L’Oréal Hellas αναγνωρίζεται ως Top Employer και το 2023!

Οι Top Employers του 2023 ανακοινώθηκαν και η L’Oréal Hellas αναγνωρίζεται ως Top Employer στην Ελλάδα για 5η συνεχόμενη χρονιά!

Top_Employer_Greece_2023
Η πιστοποίηση του Top Employer αποδεικνύει την αφοσίωση της Εταιρείας σε ένα καλύτερο εργασιακό κόσμο μέσα από μια σειρά εξαιρετικών πρακτικών Ανθρώπινου Δυναμικού που θέτουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο.

Το πρόγραμμα του ανεξάρτητου Ινστιτούτου «Top Employers» πιστοποιεί οργανισμούς με βάση τη συμμετοχή και τα αποτελέσματα της Έρευνας Άριστων Πρακτικών Ανθρώπινου Δυναμικού. Αυτή η έρευνα καλύπτει 6 τομείς ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού που αποτελούνται από 20 θέματα όπως η Ανθρωποκεντρική Στρατηγική, το Εργασιακό Περιβάλλον, η Απόκτηση Ταλέντων, η Εκπαίδευση, η Διαφορετικότητα και η Συμπερίληψη, η Ευημερία και άλλα.

Ο CEO του Ινστιτούτου Top Employers, David Pink,αναφέρει: «Οι εξαιρετικές εποχές που βιώνουμε αναδεικνύουν το καλύτερο σε ανθρώπους και Οργανισμούς. Και το διαπιστώσαμε αυτό στο πιστοποιημένο πρόγραμμα Top Employers αυτή τη χρονιά: εξαιρετική επίδοση από τους πιστοποιημένους Top Employers 2023. Αυτοί οι εργοδότες έδειχναν πάντα ότι νοιάζονται για την ανάπτυξη και την ευημερία των ανθρώπων τους. Δρώντας με αυτόν τον τρόπο, εμπλουτίζουν συλλογικά τον εργασιακό κόσμο. Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε και γιορτάζουμε την φετινή ομάδα των κορυφαίων εργοδοτών με επίκεντρο τον άνθρωπο: οι Top Employers 2023.”

Το πρόγραμμα έχει πιστοποιήσει και αναγνωρίσει 2.053 Top Employers σε 121 χώρες σε 5 ηπείρους.

Σχετικά με την L'Oréal

Για περισσότερα από 100 χρόνια, η L'Oréal η κορυφαία εταιρεία ομορφιάς στον κόσμο, έχει αφοσιωθεί σε ένα μόνο πράγμα: την εκπλήρωση των προσδοκιών ομορφιάς των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο. Ο σκοπός μας - να δημιουργήσουμε την ομορφιά που κινεί τον κόσμο - ορίζει την προσέγγισή μας στην ομορφιά χωρίς αποκλεισμούς, ηθική, γενναιόδωρη και αφοσιωμένη στην κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Με το ευρύ μας χαρτοφυλάκιο 35 διεθνών εμπορικών σημάτων και τις φιλόδοξες δεσμεύσεις αειφορίας στο πρόγραμμα L'Oréal For The Future, προσφέρουμε σε κάθε άτομο σε όλο τον κόσμο ό,τι καλύτερο όσον αφορά στην ποιότητα, στην αποτελεσματικότητα, στην ασφάλεια, στην ειλικρίνεια και στην υπευθυνότητα, ενώ γιορτάζουμε την ομορφιά στην απέραντη πολλαπλότητα της.

Με 85.400 αφοσιωμένους εργαζομένους, ισορροπημένο γεωγραφικό αποτύπωμα και πωλήσεις σε όλα τα δίκτυα διανομής (e-commerce, μαζική αγορά, πολυκαταστήματα, φαρμακεία, κομμωτήρια, καταστήματα λιανικού εμπορίου αφορολογήτων ειδών) το 2021 ο Όμιλος πραγματοποίησε πωλήσεις ύψους 32,28 δισ. ευρώ. Με 20 ερευνητικά κέντρα σε 11 χώρες σε όλο τον κόσμο, μια αφοσιωμένη ομάδα Έρευνας και Καινοτομίας αποτελούμενη από 4.000 επιστήμονες και περισσότερους από 3.000 επαγγελματίες της τεχνολογίας, η L'Oréal επικεντρώνεται στην εφεύρεση του μέλλοντος της ομορφιάς και να καταστεί υπερδύναμη στο χώρο του Beauty Tech.
Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.loreal.com/en/mediaroom.


Σχετικά με το Ινστιτούτο Top Employers

Το Ινστιτούτο Top Employers είναι μια παγκόσμια αρχή που αναγνωρίζει την αριστεία στις πολιτικές με επίκεντρο τον άνθρωπο. Εμείς συμβάλλουμε στην επιτάχυνση αυτών των πρακτικών για να εμπλουτιστεί ο εργασιακός κόσμος. Μέσα από το Ινστιτούτο Πιστοποίησης Προγράμματος Top Employers,οι συμμετέχουσες εταιρείες μπορούν να επικυρωθούν, να αξιολογηθούν, να πιστοποιηθούν και να αναγνωριστούν ως εργοδότες επιλογής. Το Ινστιτούτο Top Employers ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 30 χρόνια, έχει πιστοποιήσει 2.053 οργανισμούς σε 121 χώρες. Αυτοί που πιστοποιήθηκαν ως Top Employers επιδρούν θετικά στις ζωές περισσότερων από 9.5 εκατομμύρια εργαζομένων παγκοσμίως.

Ινστιτούτο Top Employers. Για έναν καλύτερο εργασιακό κόσμο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης