Διαγωνισμός ΝΟΥΝΟΥ από το eKiosky’s

Διαγωνισμός ΝΟΥΝΟΥ από το eKiosky’s

Το καλοκαίρι είναι εδώ με την ανεμελιά, με τις ζέστες αλλά και τα μπουρίνια του, με τα χαλαρά απογεύματα στα μπαλκόνια ή στις πλατείες και φυσικά με τα σχέδια για διακοπές

nunu963X541
Βρισκόμαστε πλέον στα μέσα Ιουλίου και όσοι από εμάς δεν έχουμε φύγει ακόμα από την πόλη, μετράμε σίγουρα τις μέρες για να φτάσει η πολυπόθητη άδεια και να φτιάξουμε βαλίτσες με προορισμό κάποιο νησί ή κάποια παραλία στην ηπειρωτική χώρα.

Στις αποσκευές μας φέτος θα πακετάρουμε τα συνηθισμένα για την παραλία, όπως μαγιό, πετσέτα, ψάθα και αντιηλιακά. Έχουμε όμως την ευκαιρία να συμπεριλάβουμε εξοπλισμό που θα κάνει τις διακοπές μας ακόμα πιο ιδιαίτερες και διασκεδαστικές, χάρη στο eKioksy’s!

Γιατί με τον τέλειο διαγωνισμό που έχει ανακοινώσει σε συνεργασία με το ΝΟΥΝΟΥ, μας δίνει καταπληκτικά δώρα που θα μας κάνουν να ξεχωρίζουμε στη θάλασσα και όχι μόνο. Έτσι, όσοι κάνουμε παραγγελία με οποιαδήποτε συσκευασία ΝΟΥΝΟΥ Family, NOYNOY Στραγγιστό, ΝΟΥΝΟΥ Gouda ή και κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ έως τις 17/07 μπαίνουμε στην κλήρωση για να κερδίσουμε 2 υποβρύχιες κάμερες AQUAFIX WATERPROOF SPLASH 2024 και 2 Apple Watch S.3.

Μάλιστα, κάθε παραγγελία μετράει ως μια επιπλέον συμμετοχή, επομένως όσες περισσότερες παραγγελίες κάνουμε με οποιαδήποτε από τα παραπάνω προϊόντα ΝΟΥΝΟΥ, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουμε να κερδίσουμε τα μεγάλα δώρα. Ο διαγωνισμός θα τρέχει έως τις 17/07 επομένως προλαβαίνουμε ακόμα να κάνουμε παραγγελίες και να μπούμε όσες περισσότερες φορές μπορούμε στην κλήρωση!

Κλείσιμο
Παραλία και διακοπές, λοιπόν, φέτος με μεγάλο διαγωνισμό ΝΟΥΝΟΥ και παραγγελίες από το ekioskys.gr ή το eKioskys app. Για να έχετε τα καλύτερα στην πόρτα σας με άμεση ΔΩΡΕΑΝ παράδοση, έως τις 10:30 το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα και ελάχιστη παραγγελία μόλις 5€.

Μάθετε περισσότερα για τον διαγωνισμό εδώ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης