Η nrg στην κορυφή της Ανταρκτικής με τη Βανέσα Αρχοντίδου

Βανεσα-Αρχοντιδου_nrg2

Η Βανέσα Αρχοντίδου κάνει το ταξίδι της στην κορυφή της Ανταρκτικής πραγματικότητα με την υποστήριξη της nrg

Η nrg στηρίζει την προσπάθεια της αλπινίστριας Βανέσας Αρχοντίδου, ιδρύτριας του οργανισμού A Woman Can Be (www.awomancanbe.org), σε μια νέα σπουδαία κατάκτηση κορυφής.

Το ταξίδι της Βανέσας με την υποστήριξη της nrg στοχεύει στην ευαισθητοποίηση για την προστασία του Περιβάλλοντος και την ανάληψη δράσης για την Κλιματική Αλλαγή αλλά και την ενίσχυση της γυναικείας παρουσίας σε κάθε δυναμικό τομέα της ζωής. Ως ιδρύτρια του A Woman Can Be, η Βανέσα έχει πάντα ως αποστολή τη γυναικεία ενδυνάμωση, ώστε να μπορέσουν οι γυναίκες όλων των ηλικιών να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους, σε όλες τις πτυχές της ζωής.

Μετά την επιτυχημένη αποστολή της 1ης ελληνικής γυναικείας ομάδας στο Έβερεστ, τον Μάιο του 2019, η Βανέσα ξεκινά το ταξίδι κατάκτησης της υψηλότερης κορυφής της Ανταρκτικής, στο πλαίσιο της διεθνούς αποστολής: The Antarctica Expedition for Climate Change Awareness. Αυτό το νέο και μεγάλο ταξίδι γίνεται πραγματικότητα και με τη συμβολή της nrg.
Βανεσα-Αρχοντιδου_nrg

Η αποστολή της Βανέσας με την ενέργεια της nrg ξεκινά στις 2 Δεκεμβρίου 2021 και εντάσσεται στο πλάνο των επίσημων δράσεων των EU Climate Pact Ambassadors της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Με μια σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών που θα επεκταθούν από την κατάκτηση της κορυφής της Ανταρκτικής, η nrg και το A Woman Can Be στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για περιβαλλοντικά θέματα και απειλές, όπως η κλιματική αλλαγή. Στόχος επίσης είναι η εκπαίδευση της νέας γενιάς, ώστε να προαχθεί η περιβαλλοντική συνείδηση αλλά και η σύνδεση με το φυσικό περιβάλλον. Παράλληλα, οι ενέργειες θα συμβάλουν στην εκπαίδευση για τα θέματα που άπτονται της ενδυνάμωσης του ρόλου και των στόχων των γυναικών.

Βανέσα Αρχοντίδου στην κορυφή του κόσμου, με την υποστήριξη της nrg!
nrg-logo_Horizontal

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης