Κορωνοϊός

Τα κέντρα Easy Education στηρίζουν το έργο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

edu

«Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι σαν να σβήνεις και ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον.» Γιώργος Σεφέρης

Στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης τα κέντρα δια Βίου Μάθησης Easy Education, στηρίζουν το έργο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021». Ακολουθεί επιστολή του νόμιμου εκπροσώπου της Easy Education κ. Μουρτζίλα Νικολάου.

Στρέφουμε το βλέμμα μας στο μέλλον, συνυπολογίζοντας ταυτόχρονα την Ελλάδα του σήμερα μετά από πορεία 200 χρόνων από την επανάσταση με στόχο να επανασυστήσουμε την Πατρίδα μας. Και είναι καλή ευκαιρία τώρα να συμφωνήσουμε όλοι μαζί σε ένα σπουδαίο μέλλον.

Έτσι κι αλλιώς η τοπική κοινωνία, το κράτος, η πολιτεία είμαστε εμείς και οι κανόνες που έχουμε συναποφασίσει να ακολουθούμε.
Για την πορεία μας αυτή των 200 ετών η εκπαίδευση διαδραμάτισε σπουδαιότατο ρόλο. Υπήρξε ο καταλύτης για την ποιότητα της Δημοκρατίας μας αλλά και των ευκαιριών μας για δημιουργία, προκοπή και εξέλιξη. Σημαντικότερο ρόλο θα διαδραματίσει για το μέλλον μας, σε ένα κόσμο που συνεχώς αλλάζει.

Screenshot_31_2


Με γνώμονα τα παραπάνω και συναισθανόμενοι την ευθύνη μας που απορρέει της συμμετοχής μας στην εκπαιδευτική κοινότητα από το μετερίζι της Δια Βίου Μάθησης, στηρίζουμε τις δράσεις της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» για την υλοποίηση του σκοπού της, αποκτώντας μία από τις 2600 συλλεκτικές κασετίνες του νομισματικού της προγράμματος.

“ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Σκοπός της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», πέρα από τον σχεδιασμό του εορτασμού της συμβολικής επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση, είναι να συντονίσει ένα συνολικό πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων, με στόχο να επανασυστήσουμε την Ελλάδα, από την αρχή της σύγχρονης ιστορίας της μέχρι και σήμερα, στην πορεία αυτών των 200 χρόνων. Θα προβάλουμε τα επιτεύγματά μας, που δεν είναι λίγα, θα αναδείξουμε τις δυνατότητές μας, θα θυμίσουμε και θα θυμηθούμε τη στενή μας σχέση με τους αγώνες και τις αγωνίες που καθόρισαν τη σύγχρονη εποχή, αλλά και θα σταθούμε σε αδυναμίες και λάθη μας.”
Όλα τα παραπάνω αποτελούν κοινό τόπο αντίληψης της Easy Education με την Επιτροπή «Ελλάδα 2021»
Μετά τιμής,
Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος ‘’

Screenshot_30_2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης