Χριστούγεννα στα Public! Δώρα για όλους!

Χριστούγεννα στα Public! Δώρα για όλους!

Τώρα που έφτασαν τα Χριστούγεννα, πρέπει να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι για τα δώρα που θα κάνεις σε αυτούς που αγαπάς. Αλλά μη φοβάσαι! Τα Public είναι εδώ για να βρεις ό,τι θέλεις!

1_xristougenniatika-dora-public-κεντρικη
Ε ναι λοιπόν, φτάσαμε αισίως (ελπίζουμε) και στα Χριστούγεννα του 2020, ενός έτους που οι περισσότεροι εξ ημών θα θέλουμε να μην το θυμόμαστε καν. Σε κάθε περίπτωση, όμως, τα Χριστούγεννα είναι… Χριστούγεννα και δεν γίνεται να μην κάνεις δώρα. Για να μην ψάχνεσαι, λοιπόν, κάτσαμε και βρήκαμε βιβλία, DVDs, παιχνίδια και gadgets για να σου δώσουμε ιδέες για τα δώρα που θα κάνεις φέτος στους αγαπημένους σου. Πάμε να τα δούμε!

Δώρα για παιδιά
Ξεκινάμε με τα all-time classic: Μονόπολη σε οικογενειακή έκδοση για να παίζουν όλοι! Και συνεχίζουμε με LEGO και το ρομποτικό τζετ, αλλά και με Playmobil και το φρούριο του Νόβελμορ. Έχουμε, όμως, και ένα πολύ διασκεδαστικό επιτραπέζιο για παιδιά 5 έως… 95 ετών!

1_xristougenniatika-dora-public-01


Δώρα για γκατζετάκηδες!
Υπάρχουν και αυτοί που λατρεύουν τα gadgets, επομένως μπορείς να τους κάνεις δώρο κάτι που δεν έχουν (αν το βρεις). Για παράδειγμα, ασύρματα ακουστικά με λειτουργία noise cancelling, όπως τα Sony 710! Ή το καταπληκτικό smartwatch GT2 Pro της Huawei για να το συνδέσουν με το smartphone και να μη χάνουν ούτε ειδοποίηση! Αν είναι περισσότερο του “έξω”, τότε το hoverboard ίσως είναι κάτι που θα γίνει το αγαπημένο τους μέσο μετακίνησης. Αν όμως τα έχει όλα, τότε το all-time classic είναι ένα drone, όπως το Qimmic Tower το οποίο έρχεται σε πολύ δελεαστική τιμή!

1_xristougenniatika-dora-public-02


Δώρα για σινεφίλ
Ξεκινάμε με την απόλυτη πρόταση: την τριλογία John Wick για τους φανατικούς! Αλλά και για τους παραδοσιακούς σινεφίλ, δε θα μπορούσαμε να μη βάλουμε το κλασσικό “Πολίτης Κέην” στη λίστα. Αλλά και, μιας και μιλάμε για Χριστούγεννα, το “Πολικό Εξπρές” είναι από τα must!

1_xristougenniatika-dora-public-03
Κλείσιμο


Δώρα για βιβλιοφάγους
Ξεκινάμε με κάτι… επαναστατικό: “Ιστορίες της καληνύχτας για επαναστάτριες”, για να μάθεις για τις γυναίκες που άλλαξαν τον κόσμο! Για να μάθεις για τη ζωή πριν τα smartphones και την τηλεόραση, το “Γιαγιά, μίλας μας για σένα” είναι ένα βιβλίο που θα γεμίσει με τις αναμνήσεις της γιαγιάς και δεν θα θες να το αποχωριστείς ποτέ. Περνώντας σε παραδοσιακή λογοτεχνία, το “Ένας χρόνος και μια μέρα” είναι ένα βιβλίο που θα σε ταξιδέψει στις χιονισμένες πεδιάδες των Ηνωμένων Πολιτειών.

Και κλείνουμε με δύο ξενόγλωσσα βιβλία, για όσους θέλουν να διαβάζουν από το πρωτότυπο· το “The Evening and the Morning” θα σε ταξιδέψει στο χρόνο και θα σε πάει στον σκοτεινό μεσαίωνα, ενώ το “To Sleep in a Sea of Stars” ενδείκνυται για τους λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας και θα σε στείλει σε μακρινούς πλανήτες και στο μέλλον της ανθρωπότητας!

Όλα αυτά είναι ιδέες, για να βρεις δώρα για τους αγαπημένους σου. Τα Public, όμως, έχουν χιλιάδες προϊόντα ενώ, μέσω του Marketplace, συνεργάζονται και με 2.000 καταστήματα για να σου δώσουν ακόμη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων, για να επιλέξεις αυτό που θέλεις.

Επίσης υπάρχει διαθέσιμη και η e-gift card, η ηλεκτρονική έκδοση της δωροκάρτας, για αυτές τις δύσκολες περιπτώσεις που δεν ξέρεις τι δώρο να πάρεις! Απλά μπαίνεις στο site του Public, βάζεις το ποσό που θέλεις και η e-gift card θα σταλεί με e-mail σε όποιον θες!

Και μην ξεχνάς ότι τα βιβλιοπωλεία Public άνοιξαν, για να απολαύσουμε τις γιορτές με ένα βιβλίο! Το Public μας περιμένει για τις αγορές μας σε βιβλία τις καθημερινές από 9:00 έως 20:00 αλλά και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 18:00. Για την πιο εύκολη… αναζήτηση του προορισμού μας, το Public έχει αναρτήσει εδώ την πλήρη λίστα των 42 βιβλιοπωλείων που άνοιξαν.

Γιατί Χριστούγεννα και Public πάνε μαζί!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης