Εντυπωσιακή ήταν η πανελλήνια πρεμιέρα της νέας ταινίας του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στο Δωμάτιο», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με την οποία έκλεισε η αυλαία του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας.
Στο πλευρό του Κώστα Γαβρά βρέθηκαν επί σκηνής οι πρωταγωνιστές της ταινίας, Χρήστος Λούλης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Δημήτρης Τάρλοου, Χρήστος Στέργιογλου και Γιώργος Χωραφάς αλλά και ο συγγραφέας του βιβλίου «Ενήλικοι στο Δωμάτιο», στο οποίο βασίζεται η ταινία, Γιάνης Βαρουφάκης.
Ξεχώρισαν οι εμφανίσεις των Λένα Δροσάκη, συντρόφου του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, και Έμιλυς Κολιανδρή, συζύγου του Χρήστου Λούλη.
Η Λένα Δροσάκη επέλεξε μαύρο μίντι φόρεμα με την υπογραφή του Βασίλη Ζούλια και το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.
Κλείσιμο
Η Έμιλυ Κολιανδρή επέλεξε, από την πλευρά της, ένα εντυπωσιακό μακρύ, λευκό φόρεμα της μάρκας Zeus+Dione. Το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.