Ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις νιώθει την ανάγκη να κάνει η Μαρίνα Σάττι. Μετά από δύο έντονα χρόνια, η τραγουδίστρια, όπως είπε, θέλει να αποστασιοποιηθεί προκειμένου να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της, να ξεκουραστεί και να επεξεργαστεί όσα συνέβησαν στην καριέρα της.
Η Μαρίνα Σάττι ρωτήθηκε για τα επαγγελματικά της σχέδια στην εκπομπή «Το Πρωινό», την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου, με εκείνη να εξηγεί πως προς το παρόν δεν σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις της. «Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω, θα δούμε. Έχουμε στην Αμερική μόνο εμφανίσεις τον Δεκέμβριο, μας έχει μείνει αυτό, που είναι το Pop Tour που κάναμε όλο το καλοκαίρι. Είναι υποψήφιο το “Lola” στα VMAs της Αγγλίας για την κινηματογράφηση του. Δεν σκέφτομαι να κάνω κάτι άλλο επαγγελματικά. Έχει υπάρξει μια περίοδος πολυετούς δουλειάς, θα έλεγα, οπότε χρειάζεται λίγη απόσταση και σκέψη», ανέφερε αρχικά.
«Σίγουρα τη χρειάζομαι αυτή την ξεκούραση. Η ξεκούραση, όμως, είναι σε όλα τα κομμάτια. Κάθε φορά, όταν φτιάχνεις κάτι, απλά παίρνεις μια απόσταση για να το κοιτάξεις από μακριά και να δεις ποιος είσαι. Δεν είναι κάτι παραπάνω, αυτό το φυσιολογικό που κάνουμε όλοι», πρόσθεσε.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Δεν είναι τυχαίο ότι από τους πρώτους που φόρεσαν τη νέα συλλογή Nike Swim SS26 βρίσκονται άνθρωποι με εντελώς διαφορετικές διαδρομές, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: μια αυθεντική σχέση με το νερό.