H Κλέλια Ανδριολάτουβρίσκεται στα Κουφονήσια για τις καλοκαιρινές της διακοπές.
Αφού τα γυρίσματα του Maestro στους Παξούς έφτασαν στο τέλος τους, η ηθοποιός απολαμβάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Έτσι, βρέθηκε στο νησί, από όπου και μοιράστηκε φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Σε νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κλέλια Ανδριολάτου δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα, με την ίδια στην παραλία.
Στις φωτογραφίες, η ηθοποιός κρατά ένα σταυρόλεξο, που έχει στο εξώφυλλό του τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και ποζάρει με μπλε μπικίνι μπροστά στη θάλασσα.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Το crush μου • 7 γράμματα 🎶».
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.