Στο Πήλιο βρέθηκε η Κλέλια Ανδριολάτου και μοιράστηκε ένα βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.
Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μέσα από αυτά φροντίζει να προωθεί τη δουλειά της, αλλά και να κρατά επαφή με το κοινό της.
Αυτή τη φορά, δημοσίευσε ένα σύντομο κλιπ, που τράβηξε κατά τη διάρκεια της απόδρασής της στη θάλασσα. Σε αυτό, η Κλέλια Ανδριολάτου ποζάρει με το μαγιό πάνω σε έναν βράχο, όταν ένα κύμα «σκάει» πάνω της.
Στη λεζάντα, η ηθοποιός του Maestro έγραψε: «Εδώ που είναι πάντα όμορφα… Πήλιο 💙».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους