Ο Γεράσιμος Γεννατάς εξέφρασε την απαισιοδοξία του για το μέλλον του θεάτρου στην Ελλάδα.
Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος θα συμμετάσχει για δεύτερη χρονιά στη σειρά «Έρωτας Φυγάς» του ΟΡΕΝ, μίλησε στο περιοδικό «Koita Magazine».
«Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που λέω δημόσια τη γνώμη μου και μάλιστα την γνώμη που αναφέρεται στην κοινωνία. Δεν θα εκφράσω την γνώμη μου σε καμία περίπτωση για ένα προσωπικό ζήτημα», δήλωσε αρχικά ο Γεράσιμος Γεννατάς.
«Νομίζω ότι την εποχή που ζούμε μαίνεται ένας ακήρυχτος πόλεμος μεταξύ της ψυχής, του ανθρωπισμού και των υλικών πραγμάτων και δυστυχώς σ’ αυτή την μάχη τα υλικά νικούν κατά κράτος. Είναι σαν να μην έχουμε εαυτό και ο εαυτός μας προσδιορίζεται από την κατοχή κάποιων πραγμάτων γι’ αυτό και δεν ακούμε μουσική και δεν διαβάζουμε βιβλία», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.
Σχετικά με τα ενδεχόμενα καλλιτεχνικά απωθημένα, ο Γεράσιμος Γεννατάς ανέφερε: «Οφείλω να κάνω αυτό που επιθυμεί η ψυχή μου. Ένα θέατρο κοινωνικό, ανθρωπιστικό αλληλέγγυο και διασκεδαστικό πολλές φορές διότι το ένα δεν αναιρεί το άλλο».
«Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να διατυπώσω ξανά την απαισιοδοξία μου. Πιστεύω ότι σε δέκα χρόνια από τώρα δεν θα έχουμε θέατρο. Θα έχουμε μόνο πέντε θέατρα και τίποτα άλλο καθώς δεν επιθυμεί κάτι διαφορετικό ο κόσμος. Θεωρώ ότι στο μέλλον θα υπάρχουν επιλεγμένες παραστάσεις από συγκεκριμένους φορείς και τίποτα άλλο και αυτό είναι κάτι που το πιστεύω και το διατυπώνω όπου και αν βρεθώ», είπε στο τέλος ο ηθοποιός.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.