Γεράσιμος Γεννατάς: «Έσπασε το μάτι μου από την κούραση»
Ο ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής και τόνισε πως το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα κουραστικό για τον ίδιο, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων
Ο Γεράσιμος Γεννατάς μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του πορεία, τη σχέση του με τα social media, αλλά και το ατύχημα που είχε με το μάτι του.
Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αρχικά, αναφέρθηκε αποκάλυψε πως δεν του αρέσει να βλέπει τις δουλειές του.
«Τον εαυτό μου τηλεοπτικά δεν τον βλέπω πολύ. Πρώτα πρώτα, γιατί δεν προλαβαίνω, αλλά επιπλέον, δεν έχω ποτέ συμφιλιωθεί ούτε με τον ήχο της φωνής μου, ούτε με την εικόνα μου. Νομίζω ότι δεν είμαι και από αυτούς που έχουν πάρα πολλές προτάσεις. Δηλαδή τώρα με την ταινία που βγήκε, είμαι 34 χρόνια στη δουλειά και δεν έχω κάνει ούτε μία ταινία. Δεν είναι περίεργο; Δεν ξέρω» είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, ανέφερε πως το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά κουραστικό για εκείνον. «Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ κουρασμένος αυτή την περίοδο. Χθες, έσπασα και το μάτι μου, αλλά νιώθω πολύ μεγάλη περηφάνια φέτος, μετά από 34 χρόνια στο θέατρο» είπε.
Τέλος, αναφέρθηκε στη σχέση του με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δεν είναι πολύ καλή η σχέση μου με τα social media, γιατί δεν μπορώ να πλασάρω ως σημαντικό κάτι που εγώ δεν θεωρώ σημαντικό. Δηλαδή το να κοινοποιώ ό,τι να 'ναι, ενώ δεν το καταλαβαίνω, δεν το κάνω. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με το κοινό μέσα από τη δουλειά μου, αλλά προφανώς μένω πίσω. Εντάξει, ας μείνω πίσω, τι να κάνουμε;» είπε κλείνοντας.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.