Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει προχωρήσει στη ζωή του και σύμφωνα με πληροφορίες η νέα του σύντροφος είναι η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου.
Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή δημόσια εμφάνιση και το περιοδικό ΟΚ! εξασφάλισε μία φωτογραφία τους από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, μετά τον θρίαμβο της ΑΕΚ.
Δημοσίευμα του ίδιου περιοδικού, αναφέρει, ότι πρόκειται για μία γυναίκα, κατά 10 χρόνια μικρότερη του πρώην ποδοσφαιριστή, με την οποία και γνωρίστηκαν στα τέλη του 2022 μέσω κοινής παρέας.
«Είναι πολύ ερωτευμένοι. Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει αλλάξει πολύ τελευταία, είναι πολύ χαρούμενος» γράφει στο περιοδικό και το τελευταίο διάστημα συγκατοικούν.
Φωτογραφία: Περιοδικό ΟΚ!
Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι 39 ετών, ασχολείται με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τον ρουχισμό και έχει φιλία με γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ, όπως η Κατερίνα Καινούργιου.
Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου δεν είναι άγνωστη στον χώρο της τηλεόρασης, αν και έχει απομακρυνθεί πολλά χρόνια από αυτόν. Η ίδια είχε κάνει το πέρασμά της στην υποκριτική, μέσα από τη σειρά «Καληνύχτα μαμά» του ΑΝΤ1 και τον ρόλο της μικρής Μαργαρίτας.
Ωστόσο, δεν συνέχισε με την υποκριτική, ύστερα από την συμμετοχή της στην συγκεκριμένη σειρά αλλά επέλεξε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς.
Δείτε βίντεο: Ντέμης Νικολαΐδης: Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι η νέα του σύντροφος
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.