Λίγο πριν την πρεμιέρα του «Asia Express», η Χριστίνα Κολέτσα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, δύο βίντεο με τους παίκτες του ριάλιτι.
Η τραγουδίστρια απαθανάτισε μερικές στιγμές χαλάρωσης των διαγωνιζομένων, πριν από την έναρξη του παιχνιδιού μέσα από ένα λεωφορείο. Στα βίντεο που ανέβασε μέσα από το προφίλ που έχει στο Instagram, φαίνονται μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Μαυρίδης, η Θεοδώρα Ρασέλ, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, και άλλοι συμπαίκτες της να διασκεδάζουν, ακούγοντας μουσική.
«Αυτά τα βίντεο γυρίστηκαν κατά τη διαδρομή μας, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το Asia Express !! Βέβαια, κανείς από εμάς δεν είχε την έκτη αίσθηση, σχετικά με το τι επρόκειτο να ακολουθήσει…. Στιγμές αγωνίας, εξαθλίωσης, χαράς, λύπης και ότι υπάρχει σε συναίσθημα!! Ελπίζω να το απολαύσετε όσο και εμείς» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.