Στο «Καλό Μεσημεράκι» της Πέμπτης 2 Δεκεμβρίου εμφανίστηκε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκαςκαι τραγούδησε το νέο του τραγούδι «Δυνατά Τα Τα Τα», το οποίο έχει ήδη αγαπηθεί.
Ο περσινός μεγάλος νικητής της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΪ ξετρέλανε τον Νίκο Μουτσινά και διασκέδασε το τηλεοπτικό κοινό με την ερμηνεία του και το χιούμορ του.
«Με βοήθησε το House of fame φουλ. Ήμουν σε ένα χωριό με 3.000 κατοίκους στο Γύθειο» εξομολογήθηκε ο ΣτέφανοςΠιτσίνιαγκας για την αναγνωρισιμότητα που απέκτησε μέσα από το talent show.
Ακόμη, δεν δίστασε να αναφερθεί στη σχέση του με την πρώην συμπαίκτριά του,Μαριάνα Καρά, με την οποία συνεργάζεται.
Τα My market επενδύουν εδώ και 13 χρόνια στην ιχνηλασιμότητα των εγχώριων φρούτων και λαχανικών, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να γνωρίζουν την προέλευση και τη διαδρομή κάθε επιλογής τους.