Άγριες Μέλισσες: Η Ορνέλα Λούτη αποκαλύπτει την απίστευτη ιστορία γύρω από το όνομα της
Η ηθοποιός μίλησε για τη... σχέση που έχει με την Ορνέλα Μούτι!
Η ηθοποιός Ορνέλα Λούτη είναι μια από τις νέες εισόδους στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», η οποία θα σταθεί στο πλευρό της Ελένης και θα τη βοηθήσει να μαζέψουν κι άλλες γυναίκες που υπέφεραν στα χέρια του Μάνου Βόσκαρη.
Η ηθοποιός μίλησε αποκλειστικά στο Πρω1νό τόσο για τις εξελίξεις στην σειρά όσο και για το ιδιαίτερο όνομά της και τη... σχέση που έχει με την Ορνέλα Μούτι!
«Όντως το όνομα βγήκε από την Ορνέλα Μούτι. Οι γονείς είχαν χιούμορ. Όταν ήταν να βαφτιστώ το σκέφτηκαν ότι ταιριάζει με το επίθετο και είπαν ας την βαφτίσουμε Ορνέλα. Επί πληρωμή έγινε το όνομα της βάφτισης. Για να βαφτιστώ έδωσαν 5.000 δρχ, γιατί είναι καθολικό όνομα.
Είμαι Ελληνίδα. Στην Αλεξανδρούπολη γεννήθηκα και έχω καταγωγή από Ορεστιάδα. Δεν έχω έρθει ποτέ σε επαφή με την Ορνέλα Μούτι αν και παραθερίζει συχνά στην Σκιάθο. Κάποια στιγμή παραθερίζαμε κι εμείς στην Σκιάθο όπου βρισκόταν.
Εκείνη έκανε γυμνή ηλιοθεραπεία στο σκάφος, ήθελε ο μπαμπάς μου να πλησιάσει για να τη δει γυμνή και έγινε εκεί ένα περιστατικό. Έφυγε απότομα το σκάφος και από την αναταραχή των νερών αναποδογύρισε η βάρκα μας. Νομίζω ο μπαμπάς ήθελε λίγο περισσότερο να με βαφτίσουν έτσι» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ορνέλα Λούτη.
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.