«Παιδί ναι σίγουρα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να αποκτήσω. Έχω όμως μια ανιψιά και έναν ανιψιό και είμαι πολύ καλά. Αν έρθουν οι ιδανικές συνθήκες θα αποκτήσω σίγουρα το δικό μου παιδί», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης, ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο που έχει ο έρωτας στη ζωή του.
Σε άλλο σημείο της κουβέντας, ο Στέλιος Κουδουνάρης έκανε μια αναφορά και στα αρνητικά μηνύματα που δέχεται στα social media.
«Ειδικά την πρώτη χρονιά του My Style Rocks, δέχτηκα πολύ έντονη κριτική. Τώρα δεν με ενοχλεί καθόλου, δεν με ενδιαφέρει. Αγνοώ την κακοπροαίρετη κριτική. Πολύ συχνά μου στέλνουν αρνητικά μηνύματα, τα αισχρά τα διαγράφω», είπε.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.