Kι όμως: Το six-pack δεν είναι εγγύηση για καλό σεξ!

Kι όμως: Το six-pack δεν είναι εγγύηση για καλό σεξ!

Προς έκπληξη όλων το ανδρικό καλογυμνασμένο σώμα δεν αποτελεί εγγύηση για επιτυχίες στο κρεβάτι

Kι όμως: Το six-pack δεν είναι εγγύηση για καλό σεξ!
Μπορεί ένας άνδρας να έχει στομάχι... φέτες από τη σκληρή γυμναστική και τις ατελείωτες ώρες προπόνησης, καλογυμνασμένα μπράτσα και παρόλα αυτά το σεξ μαζί του να είναι άχρωμο, άοσμο και άγευστο. 

Η προσπάθεια των ανδρών να σχηματίσουν ένα τέτοιο σώμα, δεν είναι διόλου ασήμαντη. 

Κλείσιμο
Γυμναστήριο και υγιεινή διατροφή κοστίζουν πολύ χρόνο και πειθαρχία. Προς έκπληξη όλων, όμως, το ανδρικό καλογυμνασμένο σώμα δεν αποτελεί εγγύηση για επιτυχίες στο κρεβάτι, όπως επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα Bild που επικαλείται βρετανική έρευνα.

Για το Χόλιγουντ, παίζει σημαντικό ρόλο όχι όμως για τους άλλους. Βρετανική έρευνα δείχνει ότι, τρεις στις τέσσερις γυναίκες θα προτιμούσαν έναν άνδρα με κοιλίτσα παρά έναν που να έχει στομάχι-σανίδα.  Οι περισσότερες Βρετανίδες θεωρούν ότι ένας άνδρας με κοιλίτσα είναι πιο ελκυστικός από έναν φανατικό της γυμναστικής. 

Για το 74% των γυναικών, μια καλή εμφάνιση των ανδρών τις φέρνει σε δύσκολη θέση καθώς τονίζει τις δικές τους αδυναμίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνδρες με μεγάλη κοιλιά είναι ελκυστικοί, όπως επισημαίνει η έρευνα. Ούτε όμως και οι άνδρες που στην αρχή προσέχουν την εμφάνισή τους και στη συνέχεια παχαίνουν είναι αρεστοί στις γυναίκες. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης