Χειροτέχνικα 2016: Με στόχο το ρεκόρ Γκίνες

Χειροτέχνικα 2016: Με στόχο το ρεκόρ Γκίνες

Το ftiaxto.gr διοργανώνει μεγάλη συγκέντρωση των φίλων του πλεξίματος με το βελονάκι με σκοπό να καταρρίψει το ρεκόρ Γκίνες των περισσότερων ατόμων που θα πλέκουν ταυτόχρονα με βελονάκι στον ίδιο χώρο

Χειροτέχνικα 2016: Με στόχο το ρεκόρ Γκίνες
Έμπνευση και δημιουργικότητα φέρνει στο χώρο της χειροτεχνίας και του diy στην Ελλάδα η καθιερωμένη πια έκθεση  «Χειροτέχνικα», στο πρώτο της ραντεβού για το 2016, στην καρδιά της Άνοιξης (1-3 Απριλίου) στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.  

Στα πλαίσια της «Χειροτέχνικα», το
ftiaxto.gr διοργανώνει μεγάλη συγκέντρωση των φίλων του πλεξίματος με το βελονάκι με σκοπό να καταρρίψει το ρεκόρ Γκίνες των περισσότερων ατόμων που θα πλέκουν ταυτόχρονα με βελονάκι στον ίδιο χώρο. Το ρεκόρ κατέχει το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο της Νιγηρίας, με 485 πλέκτες και πλέκτριες. Το ftiaxto.gr και η «Χειροτέχνικα» προσκαλούν όλους τους λάτρεις του πλεξίματος να έρθουν στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου το Σάββατο 2 Απριλίου, στις 16.00 να πλέξουν και να καταρρίψουν το ρεκόρ!

Τα τελευταία έξι χρόνια, η «Χειροτέχνικα» αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και DIY, στην Ελλάδα. Καινοτομία, δημιουργία, εκτόνωση και μοναδικότητα είναι η προσφορά της έκθεσης στους επισκέπτες της και σε αυτή τη συνάντηση.  

Επαγγελματίες προμηθευτές υλικών και εργαλείων, καλλιτεχνικά εργαστήρια, επαγγελματικές σχολές και εκδοτικοί οίκοι εκθέτουν και διαθέτουν τα προϊόντα τους.  
Κλείσιμο

Οι βασικοί κλάδοι της Χειροτέχνικα είναι: υλικά DIY, ζωγραφικής, decoupage και hobby, υλικά πλεξίματος και ραπτικής, υλικά και εργαλεία για χειροποίητα κοσμήματα, υλικά συσκευασίας, είδη γάμου και βάφτισης, είδη διακόσμησης, εργαλεία κήπου, σκεύη και εργαλεία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, είδη χρωματοπωλείου, εργαλεία, κτλ.  

Η «Χειροτέχνικα» καλεί άνδρες, γυναίκες και παιδιά να ανακαλύψουν τη δημιουργική απασχόληση που τους ταιριάζει. Η δημιουργία είναι καλύτερες εκτόνωση και στις ημέρες μας, αποτελεί και μια επαγγελματική επιλογή.  

Στη «Χειροτέχνικα Άνοιξη 2016» αναδεικνύεται και μια μεγάλη συμμαχία του χειροποίητου και του diy με τα υλικά χειροτεχνίας, μέσω της συνεργασίας με την ομάδα Handmade dreams. Η Handmade dreams: Home edition στοχεύει στην ανάδειξη των καλλιτεχνών, δημιουργών και χειροτεχνών που ασχολούνται με το interior design και τις κατασκευές για το σπίτι, περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.handmadedreams.gr.  

Πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα με όλα τα δωρεάν εργαστήρια, σεμινάρια και εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο πιο δημιουργικό τριήμερο της Άνοιξης θα βρείτε στο www.xeirotexnika.gr.  

Ραντεβού στη «Χειροτέχνικα Άνοιξη 2016», για ανταλλαγή δημιουργικών γνώσεων και εμπειριών, αναδεικνύοντας τη δύναμη και την αξία της χειροτεχνίας και του DIY!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης