Έχετε λεφτά για πέταμα; Αυτά είνα τα δώρα που μπορείτε να πάρετε

Έχετε λεφτά για πέταμα; Αυτά είνα τα δώρα που μπορείτε να πάρετε

Από τα χάπια που υπόσχονται λαμπερή... κένωση, τον εξοπλισμό για την παρακολούθηση του Άγιου Βασίλη έως το σετ αξίας 5,2 εκατ. ευρώ

Έχετε λεφτά για πέταμα; Αυτά είνα τα δώρα που μπορείτε να πάρετε
Μπορεί να περνάμε μια περίοδο οικονομικής κρίσης αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν εξαφανιστεί οι εταιρείες και οι πελάτες εκείνοι που μπορούν οι μεν πρώτοι να κατασκευάσουν παράξενα και πανάκριβα δώρα κα οι δε δεύτεροι να δώσουν τα χρήματα για την αγορά τους επειδή απλά μπορούν. To CNNmoney έκανε την έρευνα και ιδού τα αποτελέσματα.



Τα παιδιά σε όλον τον κόσμο περιμένουν πώς και πώς να ακούσουν το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη να προσγειώνεται στην ταράτσα του σπιτιού τους. Έτσι η εταιρεία κατασκευής στρατιωτικού υλικού OpticsPlanet προσφέρει τον απόλυτο κατασκοπευτικό εξοπλισμό για την παρακολούθηση του αγαπημένου Αγίου των παιδιών. Το σύστημα με τον εύλογο τίτλο «Santa surveillance kit» κοστίζει 5.300 ευρώ και περιλαμβάνει κάμερες νυχτερινής όρασης, εξοπλισμό καμουφλάζ και τον εξοπλισμό για να «συλλάβει» τον Άγιο Βασίλη.

Κλείσιμο


Θέλέτε ακόμα και η κάθε επίσκεψή σας στην τουαλέτα να έχει χρώμα χρυσού; Η εταιρεία Ju$t Another Rich Kid έχει την απάντηση με ένα σετ χαπιών που κοστίζουν 347 ευρώ. «Το προϊόν δίνει στους ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν στο επόμενο επίπεδο να καταναλώσουν χρυσό ώστε ακόμα και τα λιγότερο πολυτελή "τμήματά" τους να λαμπυρίζουν» αναφέρει η υπεύθυνη σχεδιασμού της εταιρείας. Ανάμεσα στους αγοραστές βρίσκονται από συλλέκτες έργων τέχνης έως ανθρώπους που αναζητούν μοναδικά δώρα.



Για μωρά που κλαίνε όχι επειδή πεινάνε ή επειδή νυστάζουν αλλά απλά επειδή αναζητούν την πολυτέλεια η ιστοσελίδα personalizedpacifiers.com κατασκεύασε μια πιπίλα αξίας 13.900 ευρώ από καθαρό λευκό χρυσό και 300 λευκά διαμάντια. Για όσους μπορούν να την αγοράσουν υπάρχει και η επιλογή για εγχάραξη του ονόματος, της ημερομηνίας γέννησης ή του βάρους του νεογέννητου.



Το απόλυτο σετ δώρων. Περιέχει ένα κολιέ του Cartier αξίας 24.000 ευρώ και τα κλειδιά ενός γιοτ αξίας 4,7 εκατομμυρίων ευρώ. Και σαν να μην έφταναν αυτά, προσθέστε στο σετ τα κλειδιά μιας Aston Martin coupe (240.000 ευρώ), ένα εισιτήριο για τον γύρο του κόσμου, μια πένα (8.180 ευρώ).



Και για όσους θέλουν τα πάντα να είναι χρυσά γύρω τους η εταιρεία Goldgenie υπόσχεται να μετατρέψει το παλιό Nintendo Wii σε μια επίχρυση παιχνιδομηχανή με χρυσό 24 καρατίων για περίπου 400 ευρώ προσθέτοντας, αν το επιθυμεί ο πελάτης, από μια προσωπική επιγραφή έως ένα επιπλέον logo σκαλισμένο με laser.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης