Κάνε αυτές τις οκτώ αλλαγές στην κουζίνα σου και θα χάσεις βάρος χωρίς προσπάθεια!

Κάνε αυτές τις οκτώ αλλαγές στην κουζίνα σου και θα χάσεις βάρος χωρίς προσπάθεια!

Δεν θέλει κόπο... θέλει τρόπο! 

Κάνε αυτές τις οκτώ αλλαγές στην κουζίνα σου και θα χάσεις βάρος χωρίς προσπάθεια!
Η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού αλλά και το μέρος που σε οδηγεί σε ατασθαλίες. Αν δυσκολεύεσαι να χάσεις βάρος και κάνεις συχνές επιδρομές στην κουζίνα, διάβασε τις παρακάτω συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να τρως πιο υγιεινά, πιο σωστά και πιο λίγο. Με λίγα λόγια θα σε βοηθήσουν να χάσεις τα κιλάκια που σε ταλαιπωρούν..

1. Έχε πρόχειρα φρούτα

Κλείσιμο
Πλύνε φρούτα, κόψ’τα και αποθήκευσέ τα σε ταπεράκια στο ψυγείο σου προκειμένου να είναι εύκολο να τα φας ανά πάσα στιγμή. Φρόντισε να τα βάλεις σε σημείο που να φαίνεται κατευθείαν με το που ανοίγεις το ψυγείο έτσι ώστε να αποτελούν την πρώτη σου επιλογή. 

2. Φτιάξε μία τεράστια σαλάτα

Το να φας μία σαλάτα πριν το βραδινό φαγητό θα σε γεμίσει και θα είσαι λιγότερο πεινασμένη κατά τη διάρκεια του φαγητού. Επειδή, όμως, η προετοιμασία της σαλάτας κάθε βράδυ είναι δύσκολη υπόθεση και μπορεί να την παραλείψεις πολύ εύκολα, φρόντισε να προετοιμάζεις τα λαχανικά σου από την αρχή της εβδομάδας έτσι ώστε η διαδικασία να είναι πιο εύκολη.

3. Έχε μπολάκια-μετρητές στον πάγκο σου 

Το να μετράς το φαγητό σου θα σε βοηθήσει να ξέρεις τι τρως και να μην καταναλώνεις περισσότερη τροφή από όσο πρέπει. Πολλές φορές ο λόγος που δε μπορείς να χάσεις βάρος έχει να κάνει με το ότι νομίζεις ότι τρως μικρές ποσότητες φαγητού ενω στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο δεν ισχύει διότι δεν ζυγίζεις ποτέ το φαγητό σου. Βλέποντας τα μπολ-μετρητές μπροστά σου συνέχεια δε θα ξεχνάς να τα χρησιμοποιείς.

Διαβάστε περισσότερα από το faysbook.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης