Eλάτε σε οργασμό αντί να λύνετε σταυρόλεξα!

Eλάτε σε οργασμό αντί να λύνετε σταυρόλεξα!

Είναι ό,τι καλύτερο για τον εγκέφαλο λέει Αμερικανός καθηγητής και εξηγεί ότι η σεξουαλική κορύφωση θέτει σε λειτουργία ολόκληρο τον εγκέφαλο.

Eλάτε σε οργασμό αντί να λύνετε σταυρόλεξα!
«Ελάτε σε οργασμό αντί να λύσετε ένα σταυρόλεξο ή ένα Sudoku. Είναι ό,τι καλύτερο για τον εγκέφαλο!» ισχυρίζεται ο Αμερικανός καθηγητής Μπάρι Κομισαρουκ του πανεπιστημίου Rutgers στο Νιου Τζέρσι.

Η σεξουαλική κορύφωση θέτει σε λειτουργία ολόκληρο τον εγκέφαλο, σε αντίθεση με τη λύση ενός σταυρόλεξου, διαδικασία κατά την οποία τίθεται σε λειτουργία ο μισός εγκέφαλος, λέει ο καθηγητής.

Κλείσιμο
Κατά τον κ. Κομισαρουκ, η αίσθηση από τον οργασμό σταματά την αίσθηση από τον πόνο, συνεπώς μεταξύ άλλων θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση του πόνου και της αγωνίας από τον τοκετό.

Ο 72χρονος καθηγητής του πανεπιστημίου Rutgers πιστεύει ότι η κατάθλιψη, το άγχος και ο εθισμός θα μπορούσαν να καταπολεμηθούν αν οι επιστήμονες κατάφερναν να αξιοποιήσουν την χαρά που παράγει ο μηχανισμός του εγκεφάλου κατά την διάρκεια του οργασμού.

Ο Μπάρι Κομισαρουκ ασχολείται με την μελέτη της γυναικείας σεξουαλικής ευχαρίστησης από το 1960, ενώ ξεκίνησε να κάνει πειράματα σε ποντίκια το 1982.

Η αφοσίωσή του στο θέμα έχει σκανδαλίσει κάποιος ακαδημαϊκούς του πανεπιστημίου Rutgers στο Νιου Τζέρσι και του έχει δώσει τον τίτλο του “Ευαγγελιστή” επί θεμάτων σεξουαλικής... κορύφωσης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης