Δεν θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση στο ετήσιο τσεκ απ του ο Τραμπ

Δεν θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση στο ετήσιο τσεκ απ του ο Τραμπ

Ασταμάτητος ο θόρυβος από το νέο βιβλίο: Ηθελε στο κρεβάτι του τις γυναίκες των φίλων του και έκανε τα πάντα για να τις ρίξει - Είσαι ό,τι πιο καυτό είχε ποτέ, είπε στην Χόουπ Χικς για τον πρώην της

Δεν θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση στο ετήσιο τσεκ απ του ο Τραμπ
Πικάντικες λεπτομέρειες για την αδυναμία του Τραμπ στις γυναίκες των φίλων του αποκαλύπτει το βιβλίο του συγγραφέα Μάικλ Γουλφ που έχει προκαλέσει πολιτικό «σεισμό» στις ΗΠΑ,υπό τον τίτλο:«Fire and Fury» (Φωτιά και Οργή).  

O 71χρονος πρόεδρος έχει δηλώσει πως ένα από τα πράγματα που αξίζει να κάνει κανείς στην ζωή του είναι να ρίχνει τις γυναίκες των φίλων του στο κρεβάτι. 

«Ο Tραμπ ισχυρίζεται ότι ένα από τα πράγματα που αξίζουν στη ζωή είναι να κάνει σεξ με τις συζύγους των φίλων του
», γράφει ο συγγραφέας Μάικλ Γουλφ στις σελίδες του βιβλίου του και προσθέτει: «Μάλιστα, προσπάθησε να πείσει μία σύζυγο ενός φίλο του ότι ο άνδρας της ίσως δεν είναι αυτό που η ίδια νομίζει». 
Κλείσιμο

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα "New York Daily News" που επικαλείται τον συγγραφέα του βιβλίου, ο Τραμπ έκλεινε ραντεβού στο γραφείο του με φίλους του μέσω της γραμματέας του. Μόλις έφταναν οι φίλοι του, ο Tραμπ τους έκανε ερωτήσεις για την σεξουαλική τους ζωή, όπως: «Συνεχίζει να σας αρέσει το σεξ με τη γυναίκα σας; Πόσο συχνά κάνετε σεξ; Στις 3 μ.μ. θα έχω κορίτσια από το Λος Άντζελες. Μπορούμε να τις πάμε πάνω και να περάσουμε καλά». 

Ήδη στην προεκλογική εκστρατεία των ΗΠΑ, αρκετές γυναίκες είχαν κατηγορήσει τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση. Ακόμη και ως πρόεδρος των ΗΠΑ, δεν είχε αρνηθεί ότι είχε προβεί σε κάποια σεξιστικά σχόλια. Όταν η διευθύντρια Επικοινωνίας, Χόουπ Χικς, τον ρώτησε τι να κάνει με τον Κόρει Λεβαντόφσκι, ο οποίος απολύθηκε το 2016 (και ήταν ο πρώην της), ο Tραμπ της απάντησε: «Έχεις ήδη κάνει αρκετά γι 'αυτόν. Είσαι το πιο καυτό κομμάτι που είχε ποτέ. Στη συνέχεια η Χικς εγκατέλειψε το δωμάτιο», σύμφωνα με τον Γουλφ. 

Για τον Τραμπ το βιβλίο αυτό, που έχει γίνει ανάρπαστο στις ΗΠΑ, είναι αποκύημα φαντασίας του συγγραφέα αφού αποκαλύπτει ντροπιαστικές πληροφορίες για τον ίδιο. Εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου ανακοίνωσε πάντως σήμερα πως ο Αμερικανός πρόεδρος θα υποβληθεί στις προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις στο τέλος Ιανουαρίου όμως δεν θα εξεταστεί από ψυχίατρο, απογοητεύοντας όλους όσοι περίμεναν ότι και με τη... βούλα δεν έχει σώας τας φρένας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης