Βίντεο: Τηλεπαρουσιάστρια κατέρρευσε on air κατά τη διάρκεια εκπομπής για το Χάλογουιν

Βίντεο: Τηλεπαρουσιάστρια κατέρρευσε on air κατά τη διάρκεια εκπομπής για το Χάλογουιν

Μια γερή τρομάρα δοκίμασαν οι τηλεθεατές της δημοφιλούς αμερικανικής εκπομπής "The Wendy Williams Show" και όχι εξαιτίας κάποιας... ανατριχιαστικής στολής

Βίντεο: Τηλεπαρουσιάστρια κατέρρευσε on air κατά τη διάρκεια εκπομπής για το Χάλογουιν
Μια γερή τρομάρα δοκίμασαν οι τηλεθεατές της δημοφιλούς αμερικανικής εκπομπής "The Wendy Williams Show" που παρακολούθησαν το σημερινό εορταστικό επεισόδιο για το Χάλογουιν. Κι αυτό όχι εξαιτίας κάποιας τρομακτικής στολής, αλλά λόγω της λιποθυμίας της παρουσιάστριας Γουέιντι Γουίλιαμς, η οποία κατέρρευσε on air προκαλώντας ανησυχία στους θαυμαστές της.

Η δημοφιλής show woman, η οποία είχε ντυθεί Άγαλμα της Ελευθερίας, άρχισε σε κάποιο σημείο της εκπομπής να τραυλίζει, ενώ έδειχνε να παραπαίει, σαν να μην την κρατούσαν τα πόδια της. Μετά από λίγα αγωνιώδη δευτερόλεπτα, σωριάστηκε στο πάτωμα, με την εορταστική εκπομπή να διακόπτεται απότομα και να «πέφτει» διαφημιστικό διάλειμμα για αρκετά λεπτά.

Όπως ξεκαθάρισε η ίδια η παρουσιάστρια όταν επανήλθε στο πλατό για να ολοκληρώσει την εκπομπή, δεν επρόκειτο για κάποιο «σκετς» λόγω της ημέρας, αλλά για πραγματική λιποθυμία, που της προκάλεσε η υπερβολικά στενή και ζεστή στολή της. «Είμαι πρωταθλήτρια και επέστρεψα», δήλωσε η παρουσιάστρια μετά την κατάρρευσή της, συνεχίζοντας την παρουσίαση του σόου παρά την αδυναμία της.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την Daily Mail, μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής στο στούντιο κατέφθασε ένα ασθενοφόρο, που μετέφερε την παρουσιάστρια σε τοπική κλινική για προληπτικές εξετάσεις. Σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού Fox η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της και εμφανίζει απλώς ελαφριά αφυδάτωση, ενώ οι γιατροί της συνέστησαν επίσης καλό φαγητό και ξεκούραση.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης