Συνάντηση Πούτιν-Μαδούρο για «στρατηγική συνεργασία» την Τετάρτη

Συνάντηση Πούτιν-Μαδούρο για «στρατηγική συνεργασία» την Τετάρτη

Οι δύο ηγέτες, επισημαίνεται, θα συζητήσουν το πλαίσιο και το εύρος της συνεργασίας τους, καθώς και τις πολιτικές που θα ακολουθήσουν σε συγκεκριμένα διεθνή ζητήματα

Συνάντηση Πούτιν-Μαδούρο για «στρατηγική συνεργασία» την Τετάρτη
Κίνηση-ματ στον «Ψυχρό Πόλεμο» που έχει ξεσπάσει με τις Ηνωμένες Πολιτείες θεωρεί η Μόσχα την επικείμενη συμφωνία με τη Βενεζουέλα. Όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο, την Τετάρτη θα λάβει χώρα στη ρωσική πρωτεύουσα συνάντηση μεταξύ του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και του προέδρου της Βενεζουέλας, Νίκολας Μαδούρο, με στόχο τη συμφωνία «στρατηγικής συνεργασίας» μεταξύ των δύο κρατών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Κρεμλίνου, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του φόρουμ της Ρωσικής Εβδομάδας Ενέργειας.

Οι δύο ηγέτες, επισημαίνεται, θα συζητήσουν το πλαίσιο και το εύρος της συνεργασίας τους, καθώς και τις πολιτικές που θα ακολουθήσουν σε συγκεκριμένα διεθνή ζητήματα.

Ο Νίκολας Μαδούρο έχει κατηγορήσει ευθέως τις
Κλείσιμο
Ηνωμένες Πολιτείες ότι επιδιώκουν να τον ρίξουν από την εξουσία με πραξικοπηματικό τρόπο, ενώ έχουν εκτοξευθεί εκατέρωθεν απειλές ακόμη και για στρατιωτική σύγκρουση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης