Total Eclipse of the Heart: Η έκλειψη έφερε ξανά στην κορυφή την μπαλάντα των '80s!

Total Eclipse of the Heart: Η έκλειψη έφερε ξανά στην κορυφή την μπαλάντα των '80s!

Πρώτο στις προτιμήσεις στο iTunes, ενώ παρουσίασε μια απίστευτη αύξηση 2,859% στις ΗΠΑ και 827% παγκοσμίως στην πλατφόρμα Spotify

Total Eclipse of the Heart: Η έκλειψη έφερε ξανά στην κορυφή την μπαλάντα των '80s!
Η μεγάλη αμερικανική έκλειψη έχει γίνει νούμερο ένα θέμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και ό,τι έχει σχέση με αυτήν πουλάει σαν τρελό!

Πώς θα μπορούσε να ξεφύγει από την μανία αυτή ο πιο χαρακτηριστικός στίχος και ένας από τους πλέον τραγουδισμένους από τους σημερινούς 30άρηδες και 40άρηδες;  Ο λόγος για το «Total Eclipse of the Heart» της Bonnie Tyler, ένα από τα πιο διάσημα slow κομμάτια της δεκαετίας του '80.

Το συγκεκριμένο κομμάτι λοιπόν, λόγω της ειδικής ημέρας, πήρε τα... πάνω του και είναι πρώτο στις προτιμήσεις στο iTunes, ενώ παρουσίασε μια απίστευτη αύξηση 2,859% στις ΗΠΑ και 827% παγκοσμίως στην πλατφόρμα Spotify! Το μομέντουμ για την Ουαλή τραγουδίστρια είναι τέτοιο, που μέσα σε μια εβδομάδα είδε το τραγούδι της να παρουσιάζει αύξηση στις πωλήσεις κατά 500%, ήτοι 12 χιλιάδες downloads.

Η ίδια τραγούδησε την διαχρονική μπαλάντα μαζί με την μπάντα του Joe Jonas, DNCE, στο πλαίσιο του εορτασμού του φυσικού φαινομένου "Total Eclipse Cruise" της εταιρίας Royal Caribbean. "Θα είμαι επάνω σε αυτό το υπέροχο κρουαζιερόπλοιο, το Oasis of the Seas, και θα τιμήσουμε αυτό το σπάνιο φαινόμενο" σχολίασε πριν την παράσταση. "Ποτέ δεν βαριέμαι να ερμηνεύω αυτό το τραγούδι" είπε. "Είναι απίστευτο και πάντα προκαλεί συναισθήματα σε όλους" τόνισε η 66χρονη πια τραγουδίστρια.

Κλείσιμο


Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που γνωρίζει τέτοια ανταπόκριση το τραγούδι, καθώς είχε και μια αύξηση 75% στις πωλήσεις του το 2016, κατά τη διάρκεια της ολικής έκλειψης του Μαρτίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης