Με παραλήρημα οργής στο Twitter γιόρτασε ο Τραμπ τις πρώτες 200 μέρες στην ηγεσία των ΗΠΑ

Με παραλήρημα οργής στο Twitter γιόρτασε ο Τραμπ τις πρώτες 200 μέρες στην ηγεσία των ΗΠΑ

Ξέσπασε για μια ακόμη φορά ενάντια στα fake news και τους πολιτικούς του αντιπάλους - Αποκάλεσε γερουσιαστή «τσαρλατάνο απατεώνα του Βιετνάμ» που «έκλαιγε σαν μωρό»

Με παραλήρημα οργής στο Twitter γιόρτασε ο Τραμπ τις πρώτες 200 μέρες στην ηγεσία των ΗΠΑ
Με ένα παραλήρημα οργής στο Twitter επέλεξε να γιορτάσει την 200ή μέρα ηγεσίας του ο Ντόναλντ Τραμπ, δημοσιεύοντας από το πρωί ένα μπαράζ επιθετικών αναρτήσεων που στρέφονταν για μία ακόμη φορά ενάντια στα media αλλά και τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Ίσως στις πιο οργισμένες αναρτήσεις της μέχρι τώρα εκρηκτικής παρουσίας του στο Twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος καταφέρθηκε με σφοδρότητα ενάντια στους New York Times, χαρακτηρίζοντας τα στελέχη της εφημερίδας ανίκανα αφού έπεσαν έξω σε όλες τις προβλέψεις τους (συμπεριλαμβανομένης της νίκης του) για το πρόσωπό του.

«Η βάση των υποστηρικτών μου είναι πιο μεγάλη και ισχυρή από ποτέ, παρά τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις των Fake News», ανέφερε σε επόμενο τιτίβισμά του ο Αμερικανός πρόεδρος, επικαλούμενος τη μεγάλη προσέλευση στις συγκεντρώσεις του στην Άιοβα, το Οχάιο και άλλες πόλεις.

Κλείσιμο


Όπως εξηγεί ο Τραμπ, η ψεύτικη ιστορία για τη ρωσική εμπλοκή στις εκλογές συνέβαλε στη συσπείρωση της βάση του, με την οικονομική άνθηση της χώρας του, την αύξηση των θέσεων εργασίας και την ασφάλεια των συνόρων να παίζουν τον δικό τους ρόλο στην ενίσχυση της πίστης των υποστηρικτών του.

«Δύσκολο να το πιστέψει κανείς ότι με τόσα fake news επί 24ωρου βάσεως στο CNN, ABC, NBC, CBS, τους New York Times και την Washington Post η βάση του Τραμπ δυναμώνει!» ανέφερε σε επόμενο tweet ο Αμερικανός πρόεδρος,  συμπληρώνοντας ότι την επόμενη εβδομάδα σκοπεύει να επισκεφθεί τη Νέα Υόρκη για περισσότερες συναντήσεις.

Οι αναρτήσεις ωστόσο από το σημερινό μπαράζ των tweet που προκάλεσαν τα περισσότερα σχόλια στον διεθνή Τύπο αφορούσαν στο πρόσωπο του γερουσιαστή Ρίτσαρντ Μπλούμενταλ του Κονέκτικατ, ο οποίος φαίνεται να αναφέρθηκε στην υπόθεση με τη φερόμενη ρωσική εμπλοκή. Ξεκινά την «απάντησή» του λέγοντας πως ο Μπλούμενταλ ήταν «τσαρλατάνος απατεώνας του Βιετνάμ», λέγοντας πως «ποτέ κανείς στην αμερικανική ιστορία δεν είπε ψέματα ούτε εξαπάτησε τους ψηφοφόρους όπως ο Μπλούμενταλ». 

«Έλεγε ιστορίες από τις μάχες του στο Βιετνάμ και τις κατακτήσεις του και τι γενναίος που ήταν κι ήταν όλα ψέματα. Έκλαιγε σαν μωρό και ικέτευε για συγχώρεση σαν παιδάκι. Και μιλάει αυτός για τη δήθεν σύμπραξη με τη Ρωσία;» έγραψε ο Τραμπ. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης