Πέθανε σε ηλικία 91 ετών ο ηθοποιός Ρόμπερτ Χάρντι

Πέθανε σε ηλικία 91 ετών ο ηθοποιός Ρόμπερτ Χάρντι

Ο Βρετανός ηθοποιός διακρίθηκε για τις εμφανίσεις του ως Ουίνστον Τσόρτσιλ αλλά και από τη συμμετοχή του στις  ταινίες του Χάρι Πότερ 

Πέθανε σε ηλικία 91 ετών ο ηθοποιός Ρόμπερτ Χάρντι
Πέθανε σήμερα σε ηλικία 91 ετών, ο χαρισματικός ηθοποιός Ρόμπερτ Χάρντι ο οποίος είχε τιμηθεί και από το Βρετανικό Τάγμα των ιπποτών.  

«Με μεγάλη μας θλίψη ανακοινώνουμε ότι η οικογένεια του Ρόμπερτ Χάρντι μας ενημέρωσε για τον θάνατό του, που ακολούθησε μίας εξαιρετικής πορείας: μία τεράστια καριέρα στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο για περισσότερα από 70 χρόνια» ήταν το μήνυμα του Βρετανικού Τάγματος.

Κλείσιμο
Ο Χάρντι ξεκίνησε την καριέρα του το 1959 και είχε υποδυθεί αναρίθμητους ρόλους. Χαρακτηριστικές ήταν οι εμφανίσεις του ως Ουίνστον Τσόρτσιλ αλλά και ως Φραγκλίνος Ρούσβελτ αλλά και η συμμετοχή του στις αγαπημένες ταινίες του Χάρι Πότερ όπου υποδύθηκε τον Κορνίλιους Φατζ.

Η τελευταία ταινία στην οποία συμμετείχε ήταν το «Harry Potter and All Creatures Great And Small».

Σε ανακοίνωσή της η οικογένεια του ηθοποιού αναφέρει «έζησε μία γεμάτη και φανταστική ζωή. Αφήνει πίσω του μία τεράστια καριέρα στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης