Ο John Stamos παρουσιαστής στην εκδήλωση της 4ης Ιουλίου: Η ιστορία του παππού και η «προίκα» του ονόματος

Ο John Stamos παρουσιαστής στην εκδήλωση της 4ης Ιουλίου: Η ιστορία του παππού και η «προίκα» του ονόματος

Ο Ελληνοαμερικανός σταρ ως παρουσιαστής της τελετής, έστειλε τις ευχαριστίες του για την τιμή προς το πρόσωπό του και διηγήθηκε μια ιστορία από τον παππού του - Η προίκα του ονόματος «Stamos», το νησί Έλις και το κυνήγι για το american dream...

Ο John Stamos παρουσιαστής στην εκδήλωση της 4ης Ιουλίου: Η ιστορία του παππού και η «προίκα» του ονόματος
Όπως κάθε χρόνο στις 4 Ιουλίου, έτσι και φέτος, στις ΗΠΑ ο ουρανός φωτίστηκε από πυροτεχνήματα.

Η 4η Ιουλίου για τους Αμερικανούς είναι η Ημέρα της Ανεξαρτησίας και γιορτάζεται με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, παρελάσεις, καρναβάλια, συναυλίες, παιχνίδια μπέιζμπολ καθώς και πολιτικές ομιλίες.

Φέτος οι ΗΠΑ γιόρτασαν την 241η Ημέρα της Ανεξαρτησίας τους, η οποία υπογράφτηκε στις 4 Ιουλίου του 1776 στη Φιλαδέλφεια.

Στο «τιμόνι» της παρουσίασης ο δικός μας John Stamos, ο οποίος εντυπωσίασε και έπαιξε μέχρι και ντραμς.

Ο Ελληνοαμερικανός σταρ έστειλε τις ευχαριστίες του για την τιμή προς το πρόσωπό του. Δήλωσε χαρακτηριστικά, ότι νιώθει ιδιαίτερα υπερήφανος που είναι στο «τιμόνι» της παρουσίασης αυτή την ξεχωριστή ημέρα, ως απόγονος Ελλήνων μεταναστών που ήρθαν στις ΗΠΑ για να ακολουθήσουν το αμερικανικό όνειρο.
Κλείσιμο

Μάλιστα, διηγήθηκε και μια ιστορία από τα χρόνια του παππού του. Όταν εκείνος συντόμευσε το όνομά του σε «Stamos», όταν έφτασε στο νησί Έλις, στα ανοιχτά του Μανχάταν, για μια καλύτερη ζωή. «Ένα όνομα που έχω πλέον κι εγώ και κουβαλώ μαζί μου σαν νέα προίκα για μια νέα ζωή, σε μια νέα Γη, σε ένα νέο σπίτι».   




Στην ομιλία του ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, εξέφρασε την πλήρη στήριξη του στον αμερικανικό στρατό και τις οικογένειές τους, λίγο πριν αναχωρήσει για τη Σύνοδο των G20 στο Αμβούργο. «Εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση μου σε εσάς και τις οικογένειες σας. Θέλω να σας πω ότι η χώρα μας πηγαίνει πολύ καλά. Η οικονομία ανθεί και σε όλους τους τομείς σημειώνεται πρόοδος. Υπάρχουν προκλήσεις αλλά θα τις διαχειριστούμε. Πιστέψτε με».

Ο ξένος Τύπος δεν παρέλειψε να συγκρίνει την τελετή με τη φιέστα που διοργάνωνε τα προηγούμενα χρόνια ο αγαπημένος πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, σχολιάζοντας ότι ο αμερικανός Μίδας επέλεξε μια πιο λιτή τελετή - παρουσίαση. Σημειώνεται δε, ότι ο Μπαράκ γιόρταζε την Ημέρα Ανεξαρτησίας ήδη από τον Λευκό Οίκο με διάσημους καλεσμένους, την ώρα που φέτος ο Ντόναλντ πέρασε την ώρα του στο γήπεδο του γκολφ. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης