Βαλερί Τριερβελέρ για Μπριζίτ Μακρόν: Όλες θα ήθελαν να είναι σαν αυτήν στην ηλικία της!

Βαλερί Τριερβελέρ για Μπριζίτ Μακρόν: Όλες θα ήθελαν να είναι σαν αυτήν στην ηλικία της!

Η πρώην σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ βρέθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή για να προωθήσει το νέο της βιβλίο, όμως δεν δίστασε να εκφράσει την υποστήριξή της στη νέα ένοικο του Μεγάρου των Ηλυσίων

Βαλερί Τριερβελέρ για Μπριζίτ Μακρόν: Όλες θα ήθελαν να είναι σαν αυτήν στην ηλικία της!
Μπορεί η Βαλερί Τριερβελέρ να αναγκάστηκε το 2014 να εγκαταλείψει το Μέγαρο των Ηλυσίων και τον ρόλο της ως Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, μετά την αποκάλυψη ότι ο τότε σύντροφός της, Φρανσουά Ολάντ, την απατούσε με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να έχει άποψη για την νέα Πρώτη Κυρία της χώρας.

Η δημοσιογράφος βρέθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή Dans le rétro του σταθμού France Bleu για να προωθήσει το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο «Le secret d’Adèle» (Το μυστικό της Αντέλ), το δεύτερο κατά σειρά βιβλίο της, μετά το αυτοβιογραφικό «Merci pour ce moment» (Ευχαριστώ για αυτήν τη στιγμή), στο οποίο περιέγραφε την ζωή της δίπλα στον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ.



Κατά την διάρκεια της συνέντευξης η πρώην ένοικος του Ελιζέ εξέφρασε την υποστήριξή της στην σύζυγο του Γάλλου προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν, δήλωσε πως την θαυμάζει και μίλησε για την σφοδρή κριτική που έχει δεχθεί η 64χρονη Μπριζίτ Μακρόν εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς ηλικίας που έχει με τον 39χρονο σύζυγό της.
Κλείσιμο

«Πρόκειται για ευτελείς επιθέσεις επειδή αυτή είναι μεγαλύτερη από τον σύζυγό της και την ίδια στιγμή όλες θα επιθυμούσαν να είναι σαν αυτή όταν φτάσουν στην ηλικία της και δεν είμαι σίγουρη αν και εγώ θα είμαι έτσι (όταν φτάσω στην ηλικία της). Και τελικά, αυτή τα καταφέρνει μια χαρά», δήλωσε η 52χρονη πρώην σύντροφος του Ολάντ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η απατημένη Βαλερί Τριερβελέρ μιλά με καλά λόγια για την Μπριζίτ Μακρόν. Μετά την εκλογή του νέου προέδρου της Γαλλίας, η πρώην Πρώτη Κυρία ευχήθηκε «καλό κουράγιο» στην Μπριζίτ και την χαρακτήρισε «εξαιρετικά καλοπροαίρετη» και «πολύ ευχάριστη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης