Ο ράφτης του Μακρόν αποκαλύπτει: Η Μπριτζίτ του επιλέγει τα κοστούμια

Ο ράφτης του Μακρόν αποκαλύπτει: Η Μπριτζίτ του επιλέγει τα κοστούμια

Ανάρπαστο έχει γίνει το μπλε κοστούμι που επέλεξε να φορέσει στην τελετή της ορκωμοσίας του ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας - Με ποια κριτήρια η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας επιλέγει την γκαρνταρόμπα του συζύγου της

Ο ράφτης του Μακρόν αποκαλύπτει: Η Μπριτζίτ του επιλέγει τα κοστούμια
Ανάρπαστο έχει γίνει το σκούρο μπλε κοστούμι με το οποίο ο Εμανουέλ Μακρόν ορκίστηκε πρόεδρος της Γαλλίας. Ο ράφτης του 39χρονου ηγέτη τρίβει τα χέρια του...  

  

Ο Λοράν Τουμπούλ, ράφτης του Γάλλου προέδρου, έχει το κατάστημά του στο δρόμο Aboukir του Παρισιού και, όπως ο ίδιος έσπευσε να διευκρινίσει στα γαλλικά ΜΜΕ, το μπλε σκούρο κοστούμι που φόρεσε ο Μακρόν, ήταν αξίας 350 ευρώ και όχι 450 όπως λανθασμένα γράφτηκε στις εφημερίδες. Ο ίδιος υποστήριξε ότι έχει μεγάλη ζήτηση. 
Κλείσιμο

Αμέσως μετά την ορκωμοσία του Μακρόν την περασμένη Κυριακή, το τηλέφωνο στην μπουτίκ Jonas & Cie δεν σταμάτησε να χτυπά. Το κατώφλι του καταστήματος, που λειτουργεί τα τελευταία 20 χρόνια στον πρώτο όροφο ενός νεοκλασικού κτιρίου, έχουν διαβεί διάφορες πολιτικές προσωπικότητες της Γαλλίας, όπως ο πρώην «Δον Ζουάν» του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, αλλά και σύμβουλοι επιχειρήσεων. Τα τελευταία τρία χρόνια, πελάτης του Jonas & Cie είναι και ο Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Λοράν Τουμπούλ μαζί με τον πατέρα του Ζαν Κλοντ Τουμπούλ, «τρέχουν» την επιχείρηση από το 1977. Τα κοστούμια τους είναι σε προσιτές τιμές με τιμές που κυμαίνονται από 350 έως 380 ευρώ. Τα περισσότερα είναι από ιταλικά υφάσματα. Τα πουκάμισα, οι γραβάτες, τα παπούτσια και οι ζώνες φτιάχνονται στη Γαλλία και την Ιταλία (Μιλάνο και Νάπολη).



«Η σχέση που έχουμε με τους πελάτες μας είναι φιλική. Τους αποκαλούμε με το μικρό τους όνομα», υποστηρίζει ο ράφτης του Μακρόν. Ο ίδιος αποκαλύπτει επίσης ότι η Πρώτη Κυρία είναι αυτή που επιλέγει την γκαρνταρόμπα του νέου προέδρου της Γαλλίας. 

«Η Μπριζίτ επιλέγει προσεκτικά τα υφάσματα και προτιμά αυτά που δεν τσαλακώνουν», επισημαίνει και προσθέτει: 

«Τις τελευταίες μέρες, έχουμε δουλειές με φούντες. Πριν από λίγες ημέρες, μας επισκέφθηκε ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας, Μπερνάρ Καζνέβ, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο καλοντυμένους Γάλλους πολιτικούς».  

Ο Εμανουέλ Μακρόν με τη σύζυγό του στην ορκωμοσία 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης