Τραμπ για τις σχέσεις με τον Αυστραλό: Δεν είμαστε μωρά, ήταν εξαιρετικά καλό τηλεφώνημα

Τραμπ για τις σχέσεις με τον Αυστραλό: Δεν είμαστε μωρά, ήταν εξαιρετικά καλό τηλεφώνημα

Αν και οι πληροφορίες λένε πως του είχε κλείσει το τηλέφωνο λόγω διαφωνίας για το μεταναστευτικό, ο αμερικανός πρόεδρος επιχείρησε χθες κατά την πρώτη του συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις

Τραμπ για τις σχέσεις με τον Αυστραλό: Δεν είμαστε μωρά, ήταν εξαιρετικά καλό τηλεφώνημα
Έχουμε μια φανταστική σχέση, τα πάμε πολύ καλά, πάντα τα πηγαίναμε καλά. Έχουμε μια φανταστική σχέση. Λατρεύω την Αυστραλία, είπε στους δημοσιογράφους ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατά την συνάντηση που είχε με τον Αυστραλό πρωθυπουργό Μάλκομ Τέρνμπουλ, χθες στην Νέα Υόρκη.

Λίγες μέρες μετά την ορκωμοσία του,
ο αμερικανός πρόεδρος είχε κλείσει το τηλέφωνο στον αυστραλό πρωθυπουργό όταν εκείνος αναφέρθηκε στην συμφωνία για το μεταναστευτικό που επιτέυχθη επί προεδρίας Ομπάμα. Τότε οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Τραμπ είχε επιτεθεί στον Τερμπουλ, λέγοντάς του μεταξύ άλλων «It's not a good day mate», δηλαδή «δεν είναι μια καλή μέρα, φίλε»!

Στην πρώτη τους κατ' ιδίαν συνάντηση πάντως, το κλίμα έδειξε να είναι εντελώς διαφορετικό, με τον αμερικανό πρόεδρο να εξηγεί πως το θέμα είχε παρουσιαστεί με υπερβολικό τρόπο και δεν ήταν τίποτα άλλο από fake news!

«Ήταν μια τεράστια υπερβολή το τηλεφώνημα, είχαμε ένα εξαιρετικά καλό τηλεφώνημα, δεν είμαστε μωρά... Ήταν ακόμα μια "ψεύτικη ιστορία", (fake news)», είπε.
Κλείσιμο

.

Λίγο αργότερα μάλιστα, τουίταρε ο ίδιος ένα βίντεο από την συνάντηση, γράφοντας: «Τιμή μου να καλωσορίζω τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας Μάλκομ Τερνμπουλ και να συμμετέχουμε στην 75η επέτειο της Μάχης της Θάλασσας των Κοραλίων». 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης