Λευκός Οίκος: «Κάτω τα... χέρια από τον υιό Τραμπ»

Λευκός Οίκος: «Κάτω τα... χέρια από τον υιό Τραμπ»

Ο Λευκός Οίκος ζήτησε από τον αμερικανικό Τύπο να ακολουθήσει την πολυετή παράδοση που επιτρέπει στα παιδιά των Αμερικανών προέδρων να μπορούν να μεγαλώσουν μακριά από το επίκεντρο της πολιτικής σκηνής. 

Λευκός Οίκος: «Κάτω τα... χέρια από τον υιό Τραμπ»
«Κάτω τα... χέρια από τον μικρότερο γιο του Τραμπ», διαμηνύει ο Λευκός Οίκος καλώντας τα media να αφήσουν στην ησυχία του τον μικρότερο σε ηλικία γιο του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου.   

Ο Μπαρόν, ο δεκάχρονος γιος που έχει αποκτήσει ο
Τραμπ με την τρίτη του σύζυγο, Μελάνια, βρέθηκε στη δίνη επικριτικών σχολίων στην τελετή ορκωμοσίας του 45ου προέδρου των ΗΠΑ. Εκτός από τους χρήστες στα social media που έσπευσαν να χλευάσουν τα χασμουρητά και την βαρεμάρα του αγοριού στην διάρκεια τελετής του μπαμπά του,
υπήρξαν και δημοσιογράφοι όπως και κειμενογράφοι που κινήθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος.   

Κλείσιμο


Λίγες ώρες μετά το σάλο που ξέσπασε όταν η κειμενογράφος της εκπομπής «Saturday Night Live» έγραψε ένα tweet σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο τη συμπεριφορά του υιού Τραμπ στην τελετή ορκωμοσίας στην Ουάσινγκτον, ο Λευκός Οίκος ζήτησε από τον αμερικανικό Τύπο να ακολουθήσει την πολυετή παράδοση που επιτρέπει στα παιδιά των Αμερικανών προέδρων να μπορούν να μεγαλώσουν μακριά από το επίκεντρο της πολιτικής σκηνής. 

«Ο Λευκός Οίκος αναμένει διακαώς να συνεχιστεί αυτή η παράδοση. Θα εκτιμούσαμε τη συνεργασία σας για το θέμα αυτό» αναφέρεται σε ανακοίνωση.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Κέιτι Ριτς, που εργάζεται ως κειμενογράφος στο «Saturday Night Live» πλήρωσε ακριβά την απόφασή της να χλευάσει τον Μπάρον στο Twitter. Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η μελαχρινή κειμενογράφος τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το δημοφιλές τηλεοπτικό σόου, έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή της, στην οποία έγραφε ότι «ο Μπάρον θα είναι ο πρώτος σκοπευτής με κατ' οίκον εκπαίδευση στις ΗΠΑ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης