Μοίρασαν «βρώμικους» στίχους του Tupac αντί για προσευχές σε χιλιάδες πιστούς

Μοίρασαν «βρώμικους» στίχους του Tupac αντί για προσευχές σε χιλιάδες πιστούς

Τα προγράμματα δόθηκαν σε μια από τις μεγαλύτερες χριστουγεννιάτικες λειτουργίες στη Σρι Λάνκα - Περιείχαν στίχους όπως «η εκδίκηση είναι τόσο γλυκιά όσο το μ...νι»

Μοίρασαν «βρώμικους» στίχους του Tupac αντί για προσευχές σε χιλιάδες πιστούς
Τους όχι και τόσο «καθαρούς» στίχους του τραγουδιού Hail Mary του Tupac Shakur τύπωσαν κατά λάθος στο πρόγραμμα της λειτουργίας οι υπεύθυνοι ενός καθολικού φεστιβάλ που έλαβε χώρα στο Κολόμπο της Σρι Λάνκα, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Σύμφωνα με την Independent, o παραπλανητικός τίτλος του τραγουδιού του εκλιπόντος ράπερ είχε ως αποτέλεσμα να μπερδευτούν οι στίχοι του με την ομώνυμη προσευχή στην Παναγία του 15ου αιώνα.

Έτσι, τα χιλιάδες άτομα που παρευρέθηκαν στη λειτουργία έλαβαν προγράμματα που περιείχαν στίχους όπως «η εκδίκηση είναι τόσο γλυκιά όσο  το μ@@νί» και «γ@μα τους όλους αν δεν υποχωρούν».

Αρκετοί παριστάμενοι στη λειτουργία (μία από τις μεγαλύτερες που έγιναν στη Σρι Λάνκα) ανέβασαν φωτογραφίες από το ακατάλληλο υλικό του προγράμματος στα social media, με πολλούς χρήστες να εξοργίζονται και να ζητούν να απολυθούν οι υπεύθυνοι της γιορτής που έκαναν ένα τόσο ασεβές λάθος.

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης