Και επίσημα μοντέλο ο Πακιστανός πωλητής τσαγιού που σάρωσε τα social media

Και επίσημα μοντέλο ο Πακιστανός πωλητής τσαγιού που σάρωσε τα social media

Υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο - Μεγάλωσε στην φτώχεια και δεν ξέρει καν να διαβάζει, αλλά μια φωτογραφία άλλαξε τα πάντα στη ζωή του

Και επίσημα μοντέλο ο Πακιστανός πωλητής τσαγιού που σάρωσε τα social media
Μόλις λίγες μέρες αφότου η φωτογραφία του έγινε viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες θετικά σχόλια στο διαδίκτυο, ο Arhad Khan, ένας φτωχός πλάνόδιος πωλητής τσαγιού από το Πακιστάν, είδε τη ζωή του να μεταμορφώνεται πλήρως.

Ο 18χρονος με τα καταγάλανα μάτια, ο οποίος μεγάλωσε στην φτώχεια και δεν ξέρει καν να διαβάζει, εργαζόταν μέχρι πρότινος σε ένα υπαίθριο παζάρι στο Ισλαμαμπάντ, πουλώντας τσάι στους συμπατριώτες του. 




Κλείσιμο
Εχθές, ωστόσο, υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο ως μοντέλο με την τοπική εταιρεία ενδυμάτων Fitin.pk., που θεώρησε τον γοητευτικό νέο ως το ιδανικό πρόσωπο για να διαφημίσει τα ρούχα της. 



Και αυτή δεν είναι η μοναδική επαγγελματική πρόταση που έχει δεχθεί ο Khan, αφού τον προσέγγισαν ακόμη και άτομα από τηλεοπτικούς σταθμούς για να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός Arshad Khan, ο οποίος εργάζεται ως πλανόδιος πωλητής τσαγιού σε μια υπαίθρια αγορά του Ισλαμαμπάντ, φωτογραφήθηκε από την Jiah Ali πριν από μερικούς μήνες. Η νεαρή φωτογράφος δημοσίευσε την φωτογραφία του μόλις την περασμένη εβδομάδα, προκαλώντας ένα... «τσουνάμι» σχολίων θαυμασμού από το γυναικείο φύλο.



Σύντομα, το hashtag #chaiwala (πωλητής τσαγιού) έγινε trending topic στο Twitter, με τον όμορφο νεαρό να γίνεται θέμα συζήτησης παγκοσμίως.



Μία εβδομάδα περίπου μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας, ο 18χρονος δήλωσε στο AFP ότι αντιμετωπίζει την φήμη αυτή ως ένα θεόσταλτο δώρο και ευχαρίστησε τον Αλλάχ που του έδωσε την ευκαιρία να προχωρήσει στη ζωή του. Όσο για τους πρώην συναδέλφους του στο παζάρι του Ισλαμπάντ, δηλώνουν ευτυχισμένοι για την τύχη του φίλου τους, τον οποίο αποκαλούσαν χαϊδευτικά «γάτο» λόγω  του σπάνιου (για το Πακιστάν) χρώματος των ματιών του.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης