Δύο νεκροί από τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ

Δύο νεκροί από τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ

Εξι τραυματίες εκ των οποίων δύο γυναίκες, μία περαστικός και μία αστυνομικός, βρίσκονται σε «κρίσιμη κατάσταση» - Νεκρός ο δράστης 

Δύο νεκροί από τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον έξι τραυματίσθηκαν σε τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ. Ο δράστης που έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών ήταν ένας 39χρονος Παλαιστίνιος, ο οποίος άνοιξε πυρ εναντίον των περαστικών κοντά σε στάση του τραμ στην ανατολική Ιερουσαλήμ. 

Δύο γυναίκες, μία περαστικός και μία αστυνομικός, βρίσκονται σε «κρίσιμη κατάσταση» ενώ ένα τρίτο πρόσωπο έχει τραυματισθεί ελαφρά. Τα θύματα ήταν δύο γυναίκες 60 και 29 ετών. 



Μετά την επίθεση ο δράστης τράπηκε σε φυγή προς παλαιστινιακό προάστιο της πόλης, όπου τον σταμάτησαν αστυνομικοί με μοτοσυκλέτες, οι οποίοι κατάφεραν και να τον «εξουδετερώσουν».
Κλείσιμο

«Όταν ο τρομοκράτης εντόπισε τους αστυνομικούς πυροβόλησε εναντίον τους κι εκείνοι κατόρθωσαν να απαντήσουν στα πυρά και να τον σκοτώσουν», τόνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Κατά την ανταλλαγή των πυρών τραυματίσθηκε κι ένας αστυνομικός.

Σύμφωνα με τη ραδιοφωνία του ισραηλινού στρατού τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι τραυματίσθηκαν.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης