Μετά τον Ντουτέρτε τώρα και ο Τσετσένος Καντίροφ θέλει να σκοτώσει τους ναρκομανείς

Μετά τον Ντουτέρτε τώρα και ο Τσετσένος Καντίροφ θέλει να σκοτώσει τους ναρκομανείς

Ο ηγέτης της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ κάλεσε τις αστυνομικές αρχές να πυροβολούν τους χρήστες ουσιών

Μετά τον Ντουτέρτε τώρα και ο Τσετσένος Καντίροφ θέλει να σκοτώσει τους ναρκομανείς
Μπορεί ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, να «φιγουράρισε» στα σημαντικότερα διεθνή δίκτυα για τη δήλωσή του ότι θα ήθελε να γίνει ο Χίτλερ της χώρας του και να εξοντώσει ναρκομανείς, όμως, δεν είναι ο μόνος που έχει τέτοια... μεγαλεπήβολα σχέδια.

Το παράδειγμά του φαίνεται πως ακολουθεί και ο ηγέτης των Τσετσένων, Ραμζάν Καντίροφ, ο οποίος σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό δίκτυο εξίσωσε τους ναρκομανείς με τους τρομοκράτες και κάλεσε τις αστυνομικές αρχές μόλις βλέπουν έναν χρήση ναρκωτικών να τον πυροβολούν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το ποσοστό χρήσης ναρκωτικών στην Τσετσενία είναι χαμηλό, αλλά επιθυμία του όπως είπε είναι «να εξαλείψει την ασθένεια αυτή
».

Μάλιστα, πρόσθεσε πως οι χρήστες ναρκωτικών και όσοι καταναλώνουν αλκοόλ και οδηγούν μπορεί να είναι επικίνδυνοι για τους υπόλοιπους οδηγούς. 
Κλείσιμο

«Η δημοκρατία δεν έχει παραγωγή ναρκωτικών, τα φαρμακεία δεν πωλούν ψυχοτρόπες ουσίες. Αλλά εισάγονται στην Τσετσενία και πωλούνται σε έφηβους και νέους. Στόχος μας είναι να διακόψουμε αυτά τα δίκτυα και να σώσουμε τους νέους. Σύνθημά μας είναι πως τα ναρκωτικά και η τρομοκρατία αντιστοιχούν στο κακό», έγραψε ο Καντίροφ σε ανάρτησή του στο Instagram.

Το 2006 ο ηγέτης των Τσετσένων είχε δηλώσει πως στόχος ήταν η δίκη των διακινητών, τονίζοντας πως η χρήση ουσιών πρέπει να σταματήσει. Έπειτα από δέκα χρόνια προσπαθεί ακόμα να δώσει τέλος στο εμπόριο ναρκωτικών, αυτή τη φορά με πιο... σκληρά μέτρα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης