Η Μαντόνα ψηφίζει γυμνή την Χίλαρι Κλίντον

Η Μαντόνα ψηφίζει γυμνή την Χίλαρι Κλίντον

Εμπνευσμένη από το πρόσφατο βίντεο της Κέιτι Πέρι, η Μαντόνα υποστηρίζει γυμνή την Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου

Η Μαντόνα ψηφίζει γυμνή την Χίλαρι Κλίντον
Η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, φαίνεται πως ακολουθεί το παράδειγμα της Κέιτι Πέρι, η οποία σε ένα χιουμοριστικό βίντεο κάλεσε τους Αμερικανούς πολίτες να ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, ανεξάρτητα από το τι φοράνε. Μάλιστα, η ίδια επέλεξε στο βίντεο να ψηφίσει γυμνή την Χίλαρι Κλίντον, την οποία έχει υποστηρίξει ανοιχτά.


Η Μαντόνα, επέλεξε τον ίδιο τρόπο, ώστε να καλέσει στις κάλπες τους υποστηρικτές της Κλίντον, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται πως είναι γυμνή, ενώ η ίδια σχολίασε στη λεζάντα: «Ψηφίζω γυμνή μαζί με την Κέιτι Πέρι. Ψηφίστε τη Χίλαρι. Είναι η καλύτερη επιλογή που έχουμε». 

Κλείσιμο


Ακόμα, η 58χρονη σούπερ σταρ της ποπ μουσικής δημοσίευσε μια φωτογραφία της από την εμφάνιση της στα «Brit Awards» του 2015, στην οποία πρόσθεσε τη Χίλαρι Κλίντον. Η λεζάντα, που συνόδευσε τη φωτογραφία,ήταν ύμνος υπέρ της Κλίντον, καθώς έγραφε: «Ζώντας για τη Χίλαρι. Ναι, ψηφίζω για την εξυπνάδα. Ψηφίζω για ίσα δικαιώματα στις γυναίκες και σε όλες της μειονότητες».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης