Η «βουλωμένη» μύτη του Τραμπ και η... περιφρόνησή του στον συντονιστή του debate

Η «βουλωμένη» μύτη του Τραμπ και η... περιφρόνησή του στον συντονιστή του debate

Η πρώτη αναμέτρηση Χίλαρι - Τραμπ είχε την τιμητική της και στα social media

Η «βουλωμένη» μύτη του Τραμπ και η... περιφρόνησή του στον συντονιστή του debate
Τουλάχιστον 100 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν το πρώτο debate ανάμεσα στη Χίλαρι Κλίντον και τον
Ντόναλντ Τραμπ. Οι δύο διεκδικητές της αμερικανικής προεδρίας αντάλλαξαν πυρά και κατηγορίες και διέκοπταν ο ένας τον άλλον συνεχώς κατά τη διάρκεια της συζήτησης για μια πληθώρα θεμάτων, από την εξωτερική πολιτική ως την οικονομία. 

Ντυμένη στα κόκκινα η Χίλαρι Κλίντον και σε καλή κατάσταση παρά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της αντάλλαξε μια χειραψία με τον Ντόναλντ Τραμπ που από την αρχή φάνηκε ότι ήταν έτοιμος... για όλα. 

Το debate όμως είχε την τιμητική του και στα social media με τη... μύτη του Ντόναλντ Τραμπ να γίνεται πρώτο θέμα. Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, που έχει χαρακτηρίσει τον εαυτό του τον πιο υγιή υποψήφιο στην ιστορία, σ
Κλείσιμο
το μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με την Κλίντον ρουφούσε τη μύτη του κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο και φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους χρήστες του Twitter, με πολλούς να μετρούν πόσες φορές ο Ντόναλντ Τραμπ φύσηξε τη μύτη του ενώ άλλοι ζητούσαν να του δώσει κάποιος ένα χαρτομάντιλο.

Δείτε το βίντεο του Complex News για τις τοπ αντιδράσεις στα social media:
















Η άρνηση του Ντόναλντ Τραμπ να δώσει το χέρι του στον συντονιστή της αναμέτρησης Λέστερ Χολτ, την ώρα που η Χίλαρι έδωσε το χέρι της, σχολιάστηκε επίσης ενώ λίγα λεπτά αργότερα, ο ίδιος ο μεγιστάνας έκανε το πρώτο του tweet μετά το debate, επικρίνοντας τον Χολτ για τις ερωτήσεις. «Τίποτα για τα e-mail. Τίποτα για το διεφθαρμένο Ίδρυμα Κλίντον», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης